Sarjoja kahdessa eri tasossa: Supersarjat ja tsemppisarjat

Supersarja on tarkoitettu pelaamisessa jo edistyneille pelaajille, ja siihen voivat osallistua kaikki joukkueet ikäluokittain. Tsemppisarja taas on vasta-alkajille ja heille, joilla harjoitusmäärät ovat vähäisiä. B- ja C-ikäluokkien kuluneen kauden kärkijoukkueet eivät voi osallistua Tsemppisarjoihin. D-F-nuorissa joukkueet voivat osallistua kumpaan sarjaan tahansa oman arvionsa pohjalta. Kaikki sekajoukkueet osallistuvat poikien Tsemppisarjaan.

Alla tarkemmat rajoitukset ja ikäluokat sarjoittain.

Power Cupissa vuonna 2024 pelattavat sarjat

N22-perussarja: Vuonna 2001 tai myöhemmin syntyneet

A-nuoret: Vuonna 2004 tai myöhemmin syntyneet

B-Supersarja: Vuonna 2007 tai myöhemmin syntyneet

C-Supersarja: Vuonna 2009 tai myöhemmin syntyneet

D-Supersarja: Vuonna 2011 tai myöhemmin syntyneet (4 vs 4)

E-Supersarja: Vuonna 2013 tai myöhemmin syntyneet

F-Supersarja: Vuonna 2015 tai myöhemmin syntyneet

B-Tsemppisarja: Vuonna 2007 tai myöhemmin syntyneet

C-Tsemppisarja: Vuonna 2009 tai myöhemmin syntyneet

D-Tsemppisarja: Vuonna 2011 tai myöhemmin syntyneet (3 vs 3)

E-Tsemppisarja: Vuonna 2013 tai myöhemmin syntyneet

F-Tsemppisarja: Vuonna 2015 tai myöhemmin syntyneet

Kaikkien joukkueiden pelipäivät ovat torstaista sunnuntaihin. N22-, A-nuorten ja F-ikäisten sarjat pelataan lauantaista sunnuntaihin.

Sarjat toteutetaan, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 4 joukkuetta.

Super- ja tsemppisarjat

Supersarjoihin voivat ikäluokittain osallistua kaikki joukkueet. Supersarjassa ei saa pelata yli-ikäisiä, tsemppisarjassa saa (F-ikäisissä ei voi olla yli-ikäisiä).

D-nuorten supersarja pelataan 4vs4 ja tsemppisarja 3vs3 peleinä. Kaudella 2023-2024 D-nuorten alueellisissa toteutuneissa 6vs6-kilpasarjoissa pelanneet joukkueet ilmoittautuvat supersarjaan.

Mikäli D-ikäisten joukkue haluaa pelata 6 vs.6 pelejä tulee joukkueen tällöin ilmoittautua C-ikäisten Tsemppisarjaan.

Tsemppisarja on erityisen sopiva niille joukkueille, joiden pelaaminen on vasta alussa ja harjoitusmäärät vielä vähäisiä. B- ja C-ikäluokissa Tsemppisarjoihin eivät saa osallistua ikäluokan kuluneen kauden kärkijoukkueet (tarkennukset alla).

Sarjaa pelanneiden osallistumisoikeus:

  • E-Super-/Tsemppisarja: E-ikäisissä joukkueet voivat itse valita omalle taitotasolleen sopivan sarjan.
  • D-Super-/Tsemppisarja: Kaudella 2023-2024 D-nuorten alueellisissa toteutuneissa 6vs6-kilpasarjoissa pelanneet joukkueet ilmoittautuvat supersarjaan. Muut joukkueet voivat itse valita omalle taitotasolleen sopivan sarjan.
  • C-pojat Tsemppisarja: 6. poolivaiheessa 10.2.2024 E-F-pooleissa pelanneet joukkueet (2-sarja) ja yli-ikäisten kanssa pelaavat joukkueet
  • C-tytöt Tsemppisarja: 6. poolivaiheessa 10.2.2024 E-I-pooleissa pelanneet joukkueet (1-sarjan alempi pooli ja 2-sarja) ja yli-ikäisten kanssa pelaavat joukkueet
  • B-pojat Tsemppisarja: 5. poolivaiheessa 3.2.2024 E- ja F-pooleissa pelanneet joukkueet (1-sarjan kaksi alinta poolia) ja yli-ikäisten kanssa pelaavat joukkueet
  • B-tytöt Tsemppisarja: 5. poolivaiheessa 3.2.2024 E-G-pooleissa pelanneet joukkueet (2-sarja) ja yli-ikäisten kanssa pelaavat joukkueet

Katso kaikki sarjakohtaiset säännöt täältä