Yhteistyökumppanit

Niin lentopallo kuin työelämä ovat joukkuepeliä!

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Neuvottelemme yli 200 000 jäsenemme työehdoista ja eduista.

Lentopalloliiton yhteistyökumppanina Teollisuusliitto on mukana tukemassa Lentopalloliiton toimintaa ympäri Suomen ja näkyy lentopallon tärkeimmissä tapahtumissa, kuten Power Cupissa.

Tutustu Teollisuusliittoon tarkemmin osoitteessa www.teollisuusliitto.fi.

 

Ingman -jäätelöt ovat olleet osa suomalaisten kuluttajien elämää jo yli 40 vuoden ajan. Meillä on vahva yhteys kaikenikäisten jäätelörakastajien kanssa ja haluamme olla mukana ilon hetkissä.

Ingmanilla on sydämen asia olla mukana tekemässä hyvää, joka kestää jäätelöäkin pidempään. Ympäristön hyvinvoinnin lisäksi välitämme aidosti ihmisten hyvinvoinnista. Haluamme tehdä yhteiskunnassa hyvää auttamalla lapsia, nuoria ja lapsiperheitä, joiden elämästä syystä tai toisesta puuttuu ilonaiheita. Vuosittain osallistumme hyväntekeväisyysyhteistöihin eri tahojen kanssa.

Jäätelövalikoimastamme löytyy tuttuja klassikoita ja jännittäviä uutuuksia, joita kehitämme muuttuvien makujen mukaan – juuri suomalaiseen makuun sopivaksi.

 

www.ingman.fi

 

Kauhavan Alahärmässä, keskellä tarunhohtoisia lakeuksia, kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus PowerPark. 160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Yhden kaukonäköisen ja idearikkaan miehen lapsuuden unelmasta on reilussa vuosikymmenessä kasvanut Suomen arvostetuin vapaa-ajankohde. PowerPark on ylpeästi mukana juniori lentopallon Power Cup yhteistyökumppanina kesällä 2022. Koetaan yhdessä vauhdikas ja ikimuistoinen tapahtuma!

www.powerpark.fi

Pelaa, liiku ja pidä hauskaa Nintendo Switch Sportsin parissa Power Cupissa!

Kutsu perheesi ja ystäväsi kilpailemaan – on aika näyttää heille kuka on pomo, kun heilautat, potkaiset ja lyöt tiesi voittoon kuudessa eri urheilulajissa. Kuka tahansa voi voittaa ja kaikki voivat pelata!

Kokeile jalkapalloa, lentopalloa, keilailua, tennistä, sulkapalloa tai chambaraa (miekkataistelu) helppokäyttöisillä liikeohjaimilla, joiden avulla kenen tahansa on helppo aloittaa pelaaminen.

Liikeohjaimet saavat sinut liikkeelle ja auttavat muuttamaan todellisen maailman liikkeesi pelin sisäisiksi liikkeiksi!

Huippusuosittu urheilupelikokoelma on palannut! Nintendo Switch Sports saatavilla vain Nintendo Switchille!

www.nintendo.fi/

 

Macron Finland ja Suomen Lentopalloliitto ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Macron Finlandista tuli yksi naisten ja miesten, sekä juniorimaajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Macron on vahvasti mukana myös Power Cupissa tavarantoimittajana sekä Lentopalloliiton henkilökunnan vaatetuksessa.

Urheiluseurat ovat yhteiskunnassamme suuressa roolissa ihmisten, ja erityisesti lasten ja nuorten liikuttajana. Lyhty-arvat ovat urheiluseurojen tukena tässä arvokkaassa tehtävässä.

Varainhankintaasi pystyt kehittämään Lyhty-arpojen avulla joko perinteisillä paperiarvoilla, tai netissä myytävällä digiarvalla. Paperiarvalla saat perinteisen myynnin käyntiin, ja valitsemalla rinnalle digiarvan ei yksikään myyntimahdollisuus jää välistä. Monipuolisella tavalla saat pidettyä varainhankintasi koko myyntikauden vauhdissa!

Tutustu varainhankinnan keinoihin Varainhankinta paperiarvoilla — varainhankinta.fi

Linja-auto ja pikkubussi on tavallinen ja helppo tapa liikkua joukkueena kisa-, peli- ja turnausmatkoille. Lentopallojoukkueet ympäri Suomen käyttävät Tilausajot.netiä erilaisten bussikuljetusten kilpailutukseen.

Tilausajot.net palvelee myös lentopallon kannattajia ja kilpailuttaa kaiken kokoisille seurueille kuljetukset katsomaan lentopalloa!

Tilausajot.net toimii yhteistyössä Lentopalloliiton kanssa.

Tilaa seuraava matkasi tästä.

Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Suomen suurimpana säästöpankkina palvelemme 32 konttorissa ja kattavien digitaalisten kanavien kautta ympäri Suomea. Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä. Haluamme myös, että palvelumme on yhtä hyvää niin digitaalisesti kuin konttoreissa.

www.omasp.fi

Storytel on Pohjoismaiden suosituin ääni- ja e-kirjapalvelu. Löydä yli 500 000 ääni- ja e-kirjan joukosta aina uusi, juuri sinulle sopiva tarina. Suosituimmat uutuudet, rakastetut klassikot ja ainutlaatuiset Storytel Original -sisällöt, joita et löydä mistään muualta.

Kuuntele nyt 30 päivää ilmaiseksi – tarjous on voimassa vain kesäkuun loppuun!

www.storytel.com/fi

 

Hiustenhoidon asiantuntijana Garnier pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteitaan, jotta hiuksesi saisivat parasta mahdollista hoitavuutta. Garnier-hiustenhoitotuotteiden upeat koostumukset sisältävät muun muassa luonnollista alkuperää olevia ainesosia ja muita tarkasti valittuja, ominaisuuksiltaan hoitavia ja pehmentäviä ainesosia.

www.garnier.fi

Jo vuodesta 1935 lähtien Garnier Ambre Solaire on ollut aurinkosuojauksen edelläkävijä ja ollut mukana suojelemassa miljoonien ihmisten tulevaisuutta, myös kaikkein herkkäihoisimpien, asiantuntevilla ja innovatiivisilla aurinkosuojatuotteilla.

www.garnier.fi

 

50 vuotta Etelä-Pohjanmaalla toiminut kansainvälinen teknologiayritys, joka valmistaa ohutlevyntyöstökoneita ja -järjestelmiä monille eri toimialoille Seinäjoen tehtaallaan. Prima Power on osa italialaista Prima Industrie -konsernia.

Tiesitkö, että esimerkiksi kodistasi löytyvien kodinkoneiden, kuten jääkaapin tai mikroaaltouunin, ohutlevyosat on saatettu valmistaa Prima Powerin koneella?

Prima Power haluaa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja toimia vastuullisesti lähiympäristössään. Power Cupissa peräänkuulutamme Priimaa Power-asennetta. Lue lisää Power Cupin somekanavilta ja #munLentis-sovelluksesta ja osallistu kilpailuun.

www.primapower.com/fi

Arla Oy on suomalainen meijeriyhtiö, joka kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Arla Pro tarjoaa luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta jokaiseen ammattikeittiöön ja tuomme jatkuvasti asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia kestäviin valintoihin. Meijerimme ja maidontuottajamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa Inkoosta Kolariin ja Pedersören kunnasta Tohmajärvelle. Suurin meijerimme, tuotekehityksemme ja pääkonttorimme sijaitsevat Sipoossa. Meijereissämme maidosta valmistetaan erilaisia maitopohjaisia tuotteita aina maidosta ruoanvalmistustuotteisiin ja välipaloihin.

 

www.arlapro.fi

Tarjoamme asiakkaillemme miellyttävän ja turvallisen matkan kohteeseenne luotettavan ja ammattitaitoisen kuljettajamme kyydissä. Niin kuljettajamme kuin historian mukaan nimetyt automme ovat ylpeän eteläpohjalaisia: komeita ja jämptissä kunnossa. Näistä aineksista syntyy mukava matka, jolle toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi! Lue toimintatavoistamme osoitteessa harmanliikenne.fi/yritys/vastuullisuuslupauksemme/

Mukaan iloiseen tiimiimme?

Rakennetaan yhdessä maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma!
Yhteistyökumppanisisältömme ovat uudistuneet.

Innostutaan yhdessä ja rakennetaan vaikuttavaa yhteistyötä.

Ota yhteyttä:

Anna Komu, tapahtumajohtaja, kumppanimyynti
+358 50 4949 504
anna.komu@lentopalloliitto.fi