Yhteistyökumppanit

Niin lentopallo kuin työelämä ovat joukkuepeliä!

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Neuvottelemme yli 200 000 jäsenemme työehdoista ja eduista.

Lentopalloliiton yhteistyökumppanina Teollisuusliitto on mukana tukemassa Lentopalloliiton toimintaa ympäri Suomen ja näkyy lentopallon tärkeimmissä tapahtumissa, kuten Power Cupissa.

Tutustu Teollisuusliittoon tarkemmin osoitteessa www.teollisuusliitto.fi.

Macron Finland ja Suomen Lentopalloliitto ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Macron Finlandista tuli yksi naisten ja miesten, sekä juniorimaajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Macron on vahvasti mukana myös Power Cupissa tavarantoimittajana sekä Lentopalloliiton henkilökunnan vaatetuksessa.

Iloiset kevätterkut Pingviiniltä!

Me täällä Pingviinillä valmistaudumme jo kovaa vauhtia tulevaan kesään ja Power Cup 2021 -turnaukseen. Olemme talven aikana kehittänee uusia, herkullisia makuyhdistelmiä joita pääsette kesällä vauhdikkaassa turnauksessa maistelemaan.

Power Cup on yksi Pingviinin kesän kohokohdista. Pingviini haluaa olla mukana tsemppaamassa kaikkia iloisten ja tiukkojen pelien ohessa.

Haluamme tarjota herkullisia fiiliksiä ja nautinnollisia kokemuksia niin pelaajille kuin kannustusjoukoillekin.

Ihanaa, kohta nautitaan yhdessä meidän suomalaisten lempiherkkua, jäätelöä. Jäätelö kielelle ja hymy huulille.

www.pingviini.fi

Data Group SataIT tuo sujuvaan korttimaksamiseen soveltuvat maksupäätteet Power Cup –tapahtumaan.

Olemme kumppanisi yritystoimintaa tehostavissa IT-ratkaisuissa. PalveluPaketit ovat täydellinen valinta sujuvaan, toimintavarmaan ja turvalliseen työskentelyyn. Palvelukokonaisuuteen kuuluu kaikki tarvittava uusimmista tietokoneista käyttövarmuutta ja turvallisuutta lisääviin ohjelmistoihin ja käytäntöihin asti. Vuokraamme myös maksupäätteitä ja kassajärjestelmiä erilaisiin ja eripituisiin tapahtumiin. Edustamme alan johtavia merkkejä kuten Nets, Casio, Tehden ja Jeemly.

Hyödynnä Power Cup tarjous, saat seurallesi IT-PalveluPaketin ensimmäisen kuukauden maksutta ja kannettavan tietokoneen seuran logolla varustettuna. Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti verkkokaupassa www.dgshop.fi.

Lumi Medical on Power Cupin terveysturvallisuuskumppani vuonna 2021. Power Cup saa käyttöönsä Lumi Medicalin Varkaudessa valmistamat CE-merkityt, laadukkaat kertakäyttöiset RATIA designmaskit. Kotimaisen avainlipputuotteen graafisen kuviomaailman on suunnitellut Muotoilutoimisto RATIA. Turvallisuuskin voi olla tyylikästä!

Nolla Antimicrobial on virallinen terveysturvallisuuskumppani Power Cupissa. Haluamme mahdollistaa lasten ja nuorten lentopalloturnauksen näinä haastavina aikoina huolehtimalla käsihygieniasta sekä ottelupallojen desinfioimisesta. Kotimainen Nolla Käsidesivaahto on alkoholiton ja hajusteeton, kuivuu nopeasti eivätkä pelaajien kädet jää tahmaiseksi. Käsidesivaahdolla on Avainlippu-merkki ja se on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Pelivälineiden tulee myös olla turvallisia ja puhtaita. Siksi jokainen ottelupallo käsitellään ennen pelin alkua Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihkeella, joka tehoaa koronaviruksiin jo 15 sekunnissa. Nolla-tuotteiden tehon takaa suomalainen patentoitu keksintö Nolla™hopeapolymeeriteknologia, jolle on myös myönnetty Avainlippu-merkki.

www.nollaantimicrobial.com

Liity Sporttiklubiin / Liity S-ryhmän hotellien Sporttiklubiin / Sporttiklubista saat rahanarvoisia etuja     

Sporttiklubi on S-ryhmän hotellien, Suomen, Viron ja Venäjän Sokos Hotellien sekä Suomen Radisson Blu Hotellien yhteinen jäsenohjelma, joka tarjoaa sinulle ja joukkueellesi rahanarvoisia etuja. Sporttiklubijäsenyys on seura- tai joukkuekohtainen, ja liittyminen klubiin on maksutonta. Tutustu Sporttiklubiin ja liitä joukkueesi mukaan!

linkki: www.sporttiklubi.fi

Sydänturva on Power Cup -tapahtumassa mukana parantamassa kaikkien osallistujien sydänturvaa.

Sydäniskuri, eli defibrillaattori on laite, joka ohjaa elvyttäjää sydänpysähdyksen sattuessa ja antaa tarvittaessa potilaalle sydämen rytmiä korjaavan iskun. Sinäkin osaat käyttää laitetta, paina käynnistysnappia ja seuraa kuva- ja ääniohjeita. Sydäniskurin avulla voit pelastaa ihmishengen.

Hyödynnä Power Cup tarjous, saat sydäniskurin hinnasta 100 euroa alennusta koodilla PowerCup2021. Tarjous on voimassa 31.8.2021 asti verkkokaupassa www.sydanturva.fi

Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Suomen suurimpana säästöpankkina palvelemme 32 konttorissa ja kattavien digitaalisten kanavien kautta ympäri Suomea. Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä. Haluamme myös, että palvelumme on yhtä hyvää niin digitaalisesti kuin konttoreissa.

www.omasp.fi

Mukaan iloiseen tiimiimme?

Rakennetaan yhdessä maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma!
Yhteistyökumppanisisältömme ovat uudistuneet.

Innostutaan yhdessä ja rakennetaan vaikuttavaa yhteistyötä.

Ota yhteyttä:

Anna Komu, tapahtumajohtaja, kumppanimyynti
+358 50 4949 504
anna.komu@lentopalloliitto.fi