Yhteistyökumppanit

Niin lentopallo kuin työelämä ovat joukkuepeliä!

Teollisuusliitto on Suomen suurin teollisuuden ammattiliitto. Neuvottelemme yli 200 000 jäsenemme työehdoista ja eduista.

Lentopalloliiton yhteistyökumppanina Teollisuusliitto on mukana tukemassa Lentopalloliiton toimintaa ympäri Suomen ja näkyy lentopallon tärkeimmissä tapahtumissa, kuten Power Cupissa.

Tutustu Teollisuusliittoon tarkemmin osoitteessa www.teollisuusliitto.fi.

 

Ingman -jäätelöt ovat olleet osa suomalaisten kuluttajien elämää jo yli 40 vuoden ajan. Meillä on vahva yhteys kaikenikäisten jäätelörakastajien kanssa ja haluamme olla mukana ilon hetkissä.

Ingmanilla on sydämen asia olla mukana tekemässä hyvää, joka kestää jäätelöäkin pidempään. Ympäristön hyvinvoinnin lisäksi välitämme aidosti ihmisten hyvinvoinnista. Haluamme tehdä yhteiskunnassa hyvää auttamalla lapsia, nuoria ja lapsiperheitä, joiden elämästä syystä tai toisesta puuttuu ilonaiheita. Vuosittain osallistumme hyväntekeväisyysyhteistöihin eri tahojen kanssa.

Jäätelövalikoimastamme löytyy tuttuja klassikoita ja jännittäviä uutuuksia, joita kehitämme muuttuvien makujen mukaan – juuri suomalaiseen makuun sopivaksi.

 

www.ingman.fi

Macron Finland ja Suomen Lentopalloliitto ovat aloittaneet yhteistyön, jossa Macron Finlandista tuli yksi naisten ja miesten, sekä juniorimaajoukkueiden pääyhteistyökumppaneista. Macron on vahvasti mukana myös Power Cupissa tavarantoimittajana sekä Lentopalloliiton henkilökunnan vaatetuksessa.

Mukaan iloiseen tiimiimme?

Rakennetaan yhdessä maailman suurin lasten ja nuorten lentopallotapahtuma!
Yhteistyökumppanisisältömme ovat uudistuneet.

Innostutaan yhdessä ja rakennetaan vaikuttavaa yhteistyötä.

Ota yhteyttä:

Anna Komu, tapahtumajohtaja, kumppanimyynti
+358 50 4949 504
anna.komu@lentopalloliitto.fi