Ilmoittautuminen

Mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia tai herää kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä info@powercup.fi

 

Vuoden 2024 hinnat

2. JAKSO 15.3.2024-15.4.2024

Hinta
Peruspassi 200€
Viikonloppupassi (F* & A -juniorit) 185€
Lisäyö 20€
Joukkuemaksu 130€
Bussikuljetus (tilattavissa 15.4. asti) 35€/ hlö

*F-junioreit voivat valita joko peruspassin TO-SU tai Viikonloppupassin PE-SU. F-ikäisten osalta pelataan harjoitusotteluita TO-PE välisenä aikana ja turnaus kaikkien joukkueiden kesken alkaa lauantaina. 

Ilmoittautuminen on Päättynyt

Tiedot

HUOM! PUHELIMELLA hinnat tulevat näkyviin vierittämällä/selaamalla taulukkoa vasemmalle tai kääntämällä puhelin vaakatasoon.

Joukkuemaksun lisäksi jokaisen Power Cup -turnaukseen osallistuva pelaaja, valmentaja ja huoltaja tarvitsee osallistumiseen kisapassin. Kisapassin lunastaminen on edellytys turnaukseen osallistumiselle.

Peruspassi kattaa turnauksen torstaista sunnuntaihin, viikonloppupassi perjantaista sunnuntaihin.

Ilmoittautuminen on sitova ja passimaksun palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Osallistumismaksujen eräpäivä on kunkin ilmoittautumisjakson viimeinen ilmoittautumispäivä.

Keskiviikon ja torstain välisen lisäyön hinta on 20 euroa/henkilö. Lisäyön hinta on sama kaikkina ilmoittautumisjaksoina ja se sisältää koulumajoituksen ja torstain aamiaisen lisäksi myös keskiviikon iltapalan.

Mitä kisapassi sisältää

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa MunLentis -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Lisäyömaksu sisältää keskiviikon iltapalan.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon – tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla.
  • Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Lisäksi osallistujille on vuosittain paljon paikkakuntakohtaisia oheisohjelmia ja aktivointipisteitä.
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. Tapahtumatori kehittyy vuosi vuodelta ja on jo oleellinen osa Power Cupin oheisohjelmaa.
  • KisaDisco, johon pääsee vain kisapassilla.
  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa Power Cup -applikaation avulla. Applikaatio muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä. 

Turnauspaidan koko

Turnauspaita on teknistä materiaalia

Koko 130/140 cm 150/160 cm  XS S M L XL XXL 3XL
A 1/2 rinnan ympärys 39 44 43 47 51 55 59 65 71
B Pituus 53 59 65 68 71 74 77 80,5 84

Materiaali: 100% polyesteriä

Ominaisuudet: Be active moisture transport quick dry