Lounas ja päivällinen tarjoillaan turnausalueella, aamu- ja iltapalat majoituskoululla.

Ruokailijoiden suuresta määrästä johtuen, turnausalueen ruokailuissa saattaa suosituimpina ruokailuaikoina joutua jonottamaan.

Ruokailu järjestetään tapahtuma-alueella. Tarkempi ruokailun kartta päivittyy talven 2023-2024 aikana.

Ei-majoittuvat voivat hakea aamu- ja iltapalansa päivittäin ruokailusta klo 18:00-18:30 välisenä aikana.
HUOM!

Muista ilmoittaa myös laktoosittomasta ruokavaliosta!

Erityisruokavaliot

Kaikki lounas- ja päivällisruokamme ovat laktoosittomia ja ruoka-annoksissa vältämme yleisimmin allergisoivia raaka-aineita kuten kalaa, äyriäisiä ja tuoreita hedelmiä. Laktoositonta maitoa on tarjolla kaikille sitä tarvitseville.

Laktoositonta ruokavaliota noudattavat saavat ruokansa normaalilinjastoista. Muita erityisruokavalioita noudattaville on oma ruokalinjastonsa, josta löytyy gluteeniton, maidoton ja kasvisvaihtoehdot. Moniallergisille ruuat valmistetaan erikseen kunkin ruokavalion mukaisesti. Nämä annokset tulevat erillisissä annospakkauksissa.

Erityisruokavaliota noudattavien pitää tilata erityisruoka etukäteen. Tämä koskee myös laktoositonta ruokavaliota noudattavia, jotta osaamme tilata aamu- ja iltapalat oikein. Tilaus tehdään ilmoittautumisjärjestelmään ilmoittautumisten yhteydessä. Viimeinen ilmoittamispäivä on 2. jakson ilmoittautumisen päättymispäivä.

Ruokien ainesosalistat näet alta ja sieltä voi tarkistaa ruokien sisällöt ja varmistaa tarvitseeko tilata erityisruokavalio.

Ruokalista julkaistaan keväällä 2024.