Lounas ja päivällinen tarjoillaan turnausalueella, aamu- ja iltapalat majoituskoululla.

Ruokailijoiden suuresta määrästä johtuen, turnausalueen ruokailuissa saattaa suosituimpina ruokailuaikoina joutua jonottamaan.

Ruokailu järjestetään tapahtuma-alueella. Tarkempi ruokailun kartta päivittyy talven 2023-2024 aikana.

Ei-majoittuvat voivat hakea aamu- ja iltapalansa päivittäin ruokailusta klo 18:00-18:30 välisenä aikana.




HUOM!

Muista ilmoittaa myös laktoosittomasta ruokavaliosta!

Erityisruokavaliot

Kaikki lounas- ja päivällisruokamme ovat laktoosittomia ja ruoka-annoksissa vältämme yleisimmin allergisoivia raaka-aineita kuten kalaa, äyriäisiä ja tuoreita hedelmiä. Laktoositonta maitoa on tarjolla kaikille sitä tarvitseville.

Laktoositonta ruokavaliota noudattavat saavat ruokansa normaalilinjastoista. Muita erityisruokavalioita noudattaville on oma ruokalinjastonsa, josta löytyy gluteeniton, maidoton ja kasvisvaihtoehdot. Moniallergisille ruuat valmistetaan erikseen kunkin ruokavalion mukaisesti. Nämä annokset tulevat erillisissä annospakkauksissa.

Erityisruokavaliota noudattavien pitää tilata erityisruoka etukäteen. Tämä koskee myös laktoositonta ruokavaliota noudattavia, jotta osaamme tilata aamu- ja iltapalat oikein. Tilaus tehdään ilmoittautumisjärjestelmään ilmoittautumisten yhteydessä. Viimeinen ilmoittamispäivä on 2. jakson ilmoittautumisen päättymispäivä.

Ruokien ainesosalistat näet alta ja sieltä voi tarkistaa ruokien sisällöt ja varmistaa tarvitseeko tilata erityisruokavalio.

Ruokailutilan kartta:

Ruokalista

Esimerkki Imatra 2023

Torstai 8.6.

Lounas

KINKKUKIUSAUS (L,GL)

Ainesosat: peruna, laktoositon ruokakerma, kinkku (kinkku (12 %), vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, valkopippuri. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.

PUNAJUURISALAATTI

Ainesosat: säilykepunajuuri 73 % (punajuuri, makeutusaine sakariini), majoneesi (rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, sinappi (sinapinsiemen, väri sokerikulööri, valkopippuri), kananmunankeltuainen, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi)

Päivällinen

LASAGNE (L)

Ainesosat: laktoositon ruokakerma, liha 32 % (nauta, sika), vesi, lasagnelevy (durumvehnä), sipuli, tomaattipyre, tomaatti, porkkana, palsternakka, vehnäjauho, palmurasva, juusto (säilöntäaine lysotsyymi (kananmunasta)), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, mausteet (valkosipuli, maustepippuri, basilika, persilja, timjami, laakerinlehti), maissijauho, perunaproteiini. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.

COLESLAW

Ainesosat: kaali (Suomi), majoneesi (rypsiöljy, vesi, etikka, kananmunankeltuainen, sokeri, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, mausteet (sinapinsiemen, valkopippuri), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), maltodekstriini, sakeuttamisaine guarkumi), porkkana, creme fraiche (ranskankerma)


Perjantai 9.6.

Lounas

PASTA CARBONARA (L)

Ainesosat: keitetty pasta (durumvehnä, kaurakuitu), laktoositon ruokakerma (27 %), lihavalmiste 11 % (sianliha, stabilointiaineet (E 1412, E 450), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407a), dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, pekoni 8 % (sianliha, dekstroosi, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), vesi, vehnäjauho, juusto (säilöntäaine lysotsyymi (kananmunasta)), palmurasva, valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, persilja). Sianlihan alkuperä Suomi.

KAALISALAATTI

Ainesosat: kaali 53 % (Suomi), paprika, rypsiöljy, sokeri, vesi, valkoviinietikka, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, valkosipuli), muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine guarkumi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti

Päivällinen

PORO-JUUSTOKIUSAUS (L,G)

Aineosat: peruna, laktoositon kerma, poronlihavalmiste 8 % (poronliha (Suomi ja Ruotsi), saksanhirvenliha (Uusi-Seelanti), vesi, suola, stabilointiaine E 451, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, savuaromi, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, sulatejuusto 5 % (juusto, sulatesuolat (E 452, E 331, E 339), voi, suola), pekoni (sianliha, vesi, suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 315, säilöntäaine natriumnitriitti), lihaliemijauhe (naudanluut, suola, aromit, naudan rasva, naudanlihajauhe, mausteet (sipuli, valkosipuli), sitruunamehujauhe), jodioitu suola, mustapippuri. Sianlihan alkuperä Suomi.

PUNAJUURISALAATTI

Ainesosat: säilykepunajuuri 73 % (punajuuri, makeutusaine sakariini), majoneesi (rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, sinappi (sinapinsiemen, väri sokerikulööri, valkopippuri), kananmunankeltuainen, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi)

Lauantai 10.6.

Lounas

LIHAMAKARONILAATIKKO (L)

Ainesosat: liha 42 % (nauta, sika), laktoositon ruokakerma, makaroni (durumvehnä), kanamuna, sipuli, juusto, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri). Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.

RAIKAS KESÄSALAATTI

Ainekset: kaali 36 % (Suomi), porkkana, ananas, vesi, sokeri, rypsiöljy, sitruunamehutiiviste, ananastäysmehu, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), sakeuttamisaine ksantaanikumi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, hapettumisenestoaine E 300, aromit (mm. paprika)

Päivällinen

BROILERPYTTIPANNU (L,G)

Ainesosat: peruna, nakkipalat, broilerinliha, vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), perunatärkkelys, siipikarjanrasva, jodioitu suola, perunakuitu, happamuudensäätöaine kaliumkloridi, stabilointiaine E 450, dekstroosi, aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Broilerinlihan alkuperä Suomi dekstroosi, aromit, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, säilykekurkku (kurkku, etikka, aromit (mm. sinapinsiemen), makeutusaine sakariini), jodioitu suola, valkosipuli, mausteet (paprika, mustapippuri). Voimakassuolainen. Broilerin alkuperä Suomi.

ITALIANSALAATTI

Ainesosat: majoneesi (rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, sinappi (vesi, sokeri, sinapinsiemen, etikka, jodioitu suola, rypsiöljy, väri sokerikulööri, säilöntäaine natriumbentsoaatti, valkopippuri), kananmunankeltuainen, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi), spagetti (vehnä), porkkana, säilykekurkku (kurkku, etikka, suola, sokeri, aromit (mm. sinapinsiemen), makeutusaine sakariini), leikkelemakkara 7 % (vesi, viljaporsaanliha, silava, perunatärkkelys, kamara, jodioitu suola, stabilointiaine E 450, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, mausteet (mustapippuri, chili), aromi), herne. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.

Sunnuntai 11.6.

Lounas

JAUHELIHAPERUNAVUOKA (L,G)

Ainesosat: peruna, laktoositon ruokakerma, liha 14 % (broileri), tomaatti, juusto, sipuli, porkkana, gluteeniton korppujauho (peruna), rypsiöljy, jodioitu suola, paprika, valkosipuli, purjosipuli, mausteet (mm. mustapippuri, cayenne, chipotle), maltodekstriini, etikka, palmuöljy, sokeri, sitruskuitu. Broilerin alkuperä Suomi.

OMENA-COUSCOUSSALAATTI

Ainesosat: kastike (vesi, rypsiöljy, sokeri, punaviinietikka, mausteet (paprika, valkosipuli, sipuli, jalapeno), jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), sakeuttamisaine guarkumi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, aromit (mm. paprika)), vesi, couscous 14 % (vehnä), maissi, tomaatti, mustapapu, omena 5 % (säilöntäaine rikkidioksidi), purjosipuli, sipuli

Ruokalista

Torstai 29.7.2021

Torstain lounas porrastetusti klo 11.00 kaikille niille, joilla alkaa ottelut klo 12.00. ja loput klo 12.00 jälkeen ruokailemaan.

Lounas

Coleslaw salaatti (L, G)

Kinkkukiusaus L, G

Torstai 29.7

Päivällinen

Hedelmäinen salaatti(L,G,V,M, KM)

Kermaperunat (L, G, KM)

Kasvispyörykkä PPV. (G, L, M)

Perjantai 30.7.

Lounas

Maalaispunajuurisalaatti (G, L)

Leppäsavupekoni Carbonara ( L)

Perjantai 30.7

Päivällinen

Rapea kasvissalaatti (KM, L, G, M, V)

Spagettilihavuoka (L, KM, M)

Lauantai 31.7.

Lounas

Täysjyväpapusalaatti (KM, M,V, L)

Lasagne (L)

Lauantai 31.7.

Päivällinen

Kurkkuinen salaatti (KM, M, V, G, L )

Vegekebakko (KM, L, V, LO)

Vegemajoneesi (KM, M, V, L, G) + Barbequekastike (KM, L, G, M, V)

Perunasose (L;G)

Sunnuntai 1.8

Lounas

Suvisalaatti (KM, M, V, G, L)

Lihamakaronilaatikko (L)