Yli 100 000 ruoka-annosta neljän päivän aikana on kova urakka niin talkoolaisille kuin ruokapalvelun henkilökunnalle. Pitkälliset ja kattavat suunnitelmat ja huolellisesti tehty ruokalista takaavat varmasti ravitsevia ja maukkaita kokemuksia kaikille powerilaisille.

Lounas ja päivällinen tarjoillaan turnausalueella, aamu- ja iltapalat majoituskoululla.

Ruokailijoiden suuresta määrästä johtuen, turnausalueen ruokailuissa saattaa suosituimpina ruokailuaikoina joutua jonottamaan.

Ruokalista

Power Cupin ruokalista julkaistaan myöhemmin.

Ainesosaluettelot

Power Cupin ainesosaluettelot julkaistaan myöhemmin.

Erityisruokavaliot

Kaikki lounas- ja päivällisruokamme ovat laktoosittomia ja ruoka-annoksissa vältämme yleisimmin allergisoivia raaka-aineita kuten kalaa, äyriäisiä ja tuoreita hedelmiä. Laktoositonta maitoa on tarjolla kaikille sitä tarvitseville.

Laktoositonta ruokavaliota noudattavat saavat ruokansa normaalilinjastoista. Muita erityisruokavalioita noudattaville on oma ruokalinjastonsa, josta löytyy gluteeniton, maidoton ja kasvisvaihtoehdot. Moniallergisille ruuat valmistetaan erikseen kunkin ruokavalion mukaisesti. Nämä annokset tulevat erillisissä annospakkauksissa.

Erityisruokavaliota noudattavien pitää tilata erityisruoka etukäteen. Tämä koskee myös laktoositonta ruokavaliota noudattavia, jotta osaamme tilata aamu- ja iltapalat oikein. Tilaus tehdään ilmoittautumisjärjestelmään ilmoittautumisten yhteydessä, viimeistään 24.6.2021.

Ruokien ainesosalistat julkaistaan keväällä 2021, sieltä voi tarkistaa ruokien sisällöt ja varmistaa tarvitseeko tilata erityisruokavalio.