Lounas ja päivällinen tarjoillaan turnausalueella, aamu- ja iltapalat majoituskoululla.
Ruokailijoiden suuresta määrästä johtuen, turnausalueen ruokailuissa saattaa suosituimpina ruokailuaikoina joutua jonottamaan.
Ruokailu järjestetään tapahtuma-alueella. Tarkempi ruokailun kartta päivittyy talven 2022-2023 aikana.
Ei-majoittuvat voivat hakea aamu- ja iltapalansa päivittäin ruokailusta klo 18:00-18:30 välisenä aikana.
HUOM!
Muista ilmoittaa myös laktoosittomasta ruokavaliosta!
Erityisruokavaliot
Kaikki lounas- ja päivällisruokamme ovat laktoosittomia ja ruoka-annoksissa vältämme yleisimmin allergisoivia raaka-aineita kuten kalaa, äyriäisiä ja tuoreita hedelmiä. Laktoositonta maitoa on tarjolla kaikille sitä tarvitseville.
Laktoositonta ruokavaliota noudattavat saavat ruokansa normaalilinjastoista. Muita erityisruokavalioita noudattaville on oma ruokalinjastonsa, josta löytyy gluteeniton, maidoton ja kasvisvaihtoehdot. Moniallergisille ruuat valmistetaan erikseen kunkin ruokavalion mukaisesti. Nämä annokset tulevat erillisissä annospakkauksissa.
Erityisruokavaliota noudattavien pitää tilata erityisruoka etukäteen. Tämä koskee myös laktoositonta ruokavaliota noudattavia, jotta osaamme tilata aamu- ja iltapalat oikein. Tilaus tehdään ilmoittautumisjärjestelmään ilmoittautumisten yhteydessä. Viimeinen ilmoittamispäivä on 2. jakson ilmoittautumisen päättymispäivä.
Ruokien ainesosalistat näet alta ja sieltä voi tarkistaa ruokien sisällöt ja varmistaa tarvitseeko tilata erityisruokavalio.
Ruokailutilan kartta:

Ruokalista
Torstai 8.6.
Lounas
KINKKUKIUSAUS (L,GL)
Ainesosat: peruna, laktoositon ruokakerma, kinkku (kinkku (12 %), vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, valkopippuri. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.
PUNAJUURISALAATTI
Ainesosat: säilykepunajuuri 73 % (punajuuri, makeutusaine sakariini), majoneesi (rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, sinappi (sinapinsiemen, väri sokerikulööri, valkopippuri), kananmunankeltuainen, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi)
Päivällinen
LASAGNE (L)
Ainesosat: laktoositon ruokakerma, liha 32 % (nauta, sika), vesi, lasagnelevy (durumvehnä), sipuli, tomaattipyre, tomaatti, porkkana, palsternakka, vehnäjauho, palmurasva, juusto (säilöntäaine lysotsyymi (kananmunasta)), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, sokeri, mausteet (valkosipuli, maustepippuri, basilika, persilja, timjami, laakerinlehti), maissijauho, perunaproteiini. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.
COLESLAW
Ainesosat: kaali (Suomi), majoneesi (rypsiöljy, vesi, etikka, kananmunankeltuainen, sokeri, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, mausteet (sinapinsiemen, valkopippuri), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), maltodekstriini, sakeuttamisaine guarkumi), porkkana, creme fraiche (ranskankerma)
Perjantai 9.6.
Lounas
PASTA CARBONARA (L)
Ainesosat: keitetty pasta (durumvehnä, kaurakuitu), laktoositon ruokakerma (27 %), lihavalmiste 11 % (sianliha, stabilointiaineet (E 1412, E 450), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407a), dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, pekoni 8 % (sianliha, dekstroosi, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), vesi, vehnäjauho, juusto (säilöntäaine lysotsyymi (kananmunasta)), palmurasva, valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, persilja). Sianlihan alkuperä Suomi.
KAALISALAATTI
Ainesosat: kaali 53 % (Suomi), paprika, rypsiöljy, sokeri, vesi, valkoviinietikka, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, valkosipuli), muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaine guarkumi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti
Päivällinen
PORO-JUUSTOKIUSAUS (L,G)
Aineosat: peruna, laktoositon kerma, poronlihavalmiste 8 % (poronliha (Suomi ja Ruotsi), saksanhirvenliha (Uusi-Seelanti), vesi, suola, stabilointiaine E 451, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, savuaromi, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, sulatejuusto 5 % (juusto, sulatesuolat (E 452, E 331, E 339), voi, suola), pekoni (sianliha, vesi, suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 315, säilöntäaine natriumnitriitti), lihaliemijauhe (naudanluut, suola, aromit, naudan rasva, naudanlihajauhe, mausteet (sipuli, valkosipuli), sitruunamehujauhe), jodioitu suola, mustapippuri. Sianlihan alkuperä Suomi.
PUNAJUURISALAATTI
Ainesosat: säilykepunajuuri 73 % (punajuuri, makeutusaine sakariini), majoneesi (rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, sinappi (sinapinsiemen, väri sokerikulööri, valkopippuri), kananmunankeltuainen, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi)
Lauantai 10.6.
Lounas
LIHAMAKARONILAATIKKO (L)
Ainesosat: liha 42 % (nauta, sika), laktoositon ruokakerma, makaroni (durumvehnä), kanamuna, sipuli, juusto, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri). Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.
RAIKAS KESÄSALAATTI
Ainekset: kaali 36 % (Suomi), porkkana, ananas, vesi, sokeri, rypsiöljy, sitruunamehutiiviste, ananastäysmehu, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), sakeuttamisaine ksantaanikumi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, hapettumisenestoaine E 300, aromit (mm. paprika)
Päivällinen
BROILERPYTTIPANNU (L,G)
Ainesosat: peruna, nakkipalat, broilerinliha, vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), perunatärkkelys, siipikarjanrasva, jodioitu suola, perunakuitu, happamuudensäätöaine kaliumkloridi, stabilointiaine E 450, dekstroosi, aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Broilerinlihan alkuperä Suomi dekstroosi, aromit, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, säilykekurkku (kurkku, etikka, aromit (mm. sinapinsiemen), makeutusaine sakariini), jodioitu suola, valkosipuli, mausteet (paprika, mustapippuri). Voimakassuolainen. Broilerin alkuperä Suomi.
ITALIANSALAATTI
Ainesosat: majoneesi (rypsiöljy, vesi, sokeri, etikka, sinappi (vesi, sokeri, sinapinsiemen, etikka, jodioitu suola, rypsiöljy, väri sokerikulööri, säilöntäaine natriumbentsoaatti, valkopippuri), kananmunankeltuainen, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sakeuttamisaine ksantaanikumi, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), aromi), spagetti (vehnä), porkkana, säilykekurkku (kurkku, etikka, suola, sokeri, aromit (mm. sinapinsiemen), makeutusaine sakariini), leikkelemakkara 7 % (vesi, viljaporsaanliha, silava, perunatärkkelys, kamara, jodioitu suola, stabilointiaine E 450, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, mausteet (mustapippuri, chili), aromi), herne. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi.
Sunnuntai 11.6.
Lounas
JAUHELIHAPERUNAVUOKA (L,G)
Ainesosat: peruna, laktoositon ruokakerma, liha 14 % (broileri), tomaatti, juusto, sipuli, porkkana, gluteeniton korppujauho (peruna), rypsiöljy, jodioitu suola, paprika, valkosipuli, purjosipuli, mausteet (mm. mustapippuri, cayenne, chipotle), maltodekstriini, etikka, palmuöljy, sokeri, sitruskuitu. Broilerin alkuperä Suomi.
OMENA-COUSCOUSSALAATTI
Ainesosat: kastike (vesi, rypsiöljy, sokeri, punaviinietikka, mausteet (paprika, valkosipuli, sipuli, jalapeno), jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), sakeuttamisaine guarkumi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, aromit (mm. paprika)), vesi, couscous 14 % (vehnä), maissi, tomaatti, mustapapu, omena 5 % (säilöntäaine rikkidioksidi), purjosipuli, sipuli
Ruokalista
Torstai 29.7.2021
Torstain lounas porrastetusti klo 11.00 kaikille niille, joilla alkaa ottelut klo 12.00. ja loput klo 12.00 jälkeen ruokailemaan.
Lounas
Coleslaw salaatti (L, G)
Kinkkukiusaus L, G
Torstai 29.7
Päivällinen
Hedelmäinen salaatti(L,G,V,M, KM)
Kermaperunat (L, G, KM)
Kasvispyörykkä PPV. (G, L, M)
Perjantai 30.7.
Lounas
Maalaispunajuurisalaatti (G, L)
Leppäsavupekoni Carbonara ( L)
Perjantai 30.7
Päivällinen
Rapea kasvissalaatti (KM, L, G, M, V)
Spagettilihavuoka (L, KM, M)
Lauantai 31.7.
Lounas
Täysjyväpapusalaatti (KM, M,V, L)
Lasagne (L)
Lauantai 31.7.
Päivällinen
Kurkkuinen salaatti (KM, M, V, G, L )
Vegekebakko (KM, L, V, LO)
Vegemajoneesi (KM, M, V, L, G) + Barbequekastike (KM, L, G, M, V)
Perunasose (L;G)
Sunnuntai 1.8
Lounas
Suvisalaatti (KM, M, V, G, L)
Lihamakaronilaatikko (L)