Viimeinen kisapäivä starttasi ja aamulla aloitettiin oikein kovalla ryminällä ja viimeiset pelitkin vedettiin yhä yhtä innokkaana kuin kaikki edellisetkin loppuun asti. Pienet sadepisarat eivät tuntuneet missään auringon lämmössä ja kiehuvassa kisatunnelmassa. Ääntä, riemua ja yleisön kannustusta kuului jokaiselta kentältä Mehtimäen halki. Kaikilla pelaajilla näkyi intohimo voittaa loppuun asti. Viimeisten otteluiden jälkeen koitti myös kotimatka ja lepo intensiivisistä peleistä.

Puolen päivän jälkeen alkanut palkintojenjako seremonia aloitettiin luovuttamalla Power Cupin avainnippu Joensuulta Loimaalle, ojentaen vastuun vuoden 2025 Power Cupista Itä-Suomesta, Varsinais-Suomeen.

Palkintojenjakoa katsomaan tuli suuria määriä innokkaita nuoria urheilijoita, sekä joukkueiden henkilöstöä. Tunnelma jo ennen ensimmäistä palkitsemista oli huojentunut siitä, että kisat ovat ohi, mutta jännittyneet lopullisista voittajien nimeämisistä. Tämä jännitys alkoi raueta nopeasti sitä mukaa, kun nuoret alkoivat hurrata kuullessaan voittajien ja mitalisijoille päässeiden joukkueiden nimiä.

Väsyneet, mutta silminnähden onnelliset pelaajat ovat antaneet kaikkensa kentälle. Neljä päivää lentopallon juhlaa on saanut upean päätöksen aurinkoisessa säässä. Kiitos Joensuu hienosta tapahtumasta ja turvallista kotimatkaa.

 

Teksti: Valentin Paakkinen