Power Cupin toinen päivä saatiin käyntiin tuulisessa, mutta kuitenkin aurinkoisessa säässä. Jo puoli yhdeksän aikaan aamulla Mehtimäelle saapui suuri määrä iloisia ja innokkaita pelaajia valmiina uuteen Power Cup päivään.

Power-torilla kuului paljon naurua ja paikalla oli hymyileviä kasvoja. Pelipaikat olivat täynnä hyvää energiaa ja kannustuksia. Viileämpi sää on ollut monelle kiva asia ja hyvä fiilis on katossa. Kiirettä pitää alueilla, mutta positiivinen ilmapiiri on helposti havaittavissa.

”On ollut hektistä, mutta mukavaa” kommentoi yksi vapaaehtoistyöntekijä.

Kaavin Kaiku B-tytöt tsemppisarjan tiimistä kommentoitiin näin:

”Ollaan voitettu molemmat pelit ja odotetaan lisää voittoja. Hyvin on mennyt!”

 

Power Cupin toinen päivä oli kilpailun täyteistä niin lentopallon kuin oheistoiminnankin merkeissä, kun Power-torilla järjestettiin nuorille lavakilpailuja. Power-torilla kisattiin pareittain sokkona juosten, keilaten ja hulavanteen pyörityksessä kestävyyttä testaten, sekä heittotarkkuutta tennispalloilla mitaten.

 

Lentopallon parissa virallisten kisojen ohella nuorten oli mahdollista päästä myös rantafiilikseen Beach Volley lajikokeilun parissa jonka järjestäjänä toimi Joen Beach Volley.

 

Iltapäivän aikana kenttien ympäristössä kulkiessa pystyi kuulemaan joukkueiden ja katsojien kannustushuudot, sekä valmentajien ja joukkuelaisten neuvot pelien keskellä toivat tunteen siitä että ensimmäisen päivän jännitys oli todella rikottu ja nyt jokainen joukkue siirsi fokuksen voittoa kohti.

 

Power Cupin toisen päivän Joensuussa hiljetessä nuorten urheilijoiden vaatimaa lepoa varten käännetään katseet jo hieman kolmatta päivää kohti, jonka ilta huipentuu Power Cupin päätösbileisiin. Odotamme innolla millaisia “leffat ja tv-sarjat” tyylin mukaisia asuja nuoret keksivät juhlia varten.

 

Teksti: Nella Turunen ja Nico Karjunen