Joensuun Mehtimäellä polkaistiin tänään klo 12 käyntiin Power Cup 2024.  Tämän vuoden juontaja Mika Rajala ja tapahtumajohtaja Anna Komu. Joensuun Power Cup 2024 päästiin aloittelemaan hyvässä, aurinkoisessa säässä, alue täynnä iloisia lentopalloilijoita.

Raviradalle oltiin jo saatu teltat pystyyn ja pelit käynnistyivät energisesti. Monet tulivat katsomaan otteluita ja kannustamaan. Monet harjoittilevat ja valmistautuivat omia pelejään varten ja olivat valmiita ottamaan voiton omiin käsiinsä. Kentällä kaikuivat myös kannustushuudot. Koviten kuului yhden joukkueen huuto: TURBOT!

Power Cupin torilla voi muun muassa nauttia ruokamaailmasta ja aktivointipisteistä. Saatat myös bongata Loimaan teltan, jossa katseet käännetään jo seuraavan vuoden Power Cupiin. Jungle Juice Barin pisteellä voit käydä virkistäytymässä Power Up – smoothiella.

“Hikinen ja positiivinen, sekä jännittynyt porukka! Kuuma on mutta smoothien avulla selviää pitkälle!” kaikuu Jungle Juice Barin pisteeltä.

”Ollaan haluttu jo aikaisemmin olla mukana, mutta onneksi tällä kertaa päästiin!”, iloitsevat Jero & Sonja, Jungle Juice Barista.

Iltapäivän aikana pelaaminen ja treenaaminen jatkui yhtä tehokkaasti kuin aamullakin aina klo 17 asti. Joukkueilta kysyttäessä fiilikset olivat hyviä ja kaikki olivat iloisia siitä että sää suosii. Savonlinnan Ajo:n D-sarjan tyttöjen joukkuetta haastateltaessa sanottiinkin hyvin: Vettä ei voi juoda liikaa, mutta sitä voi todellakin juoda liian vähän tälläisellä säällä.

 

Ahti ja HUGO villitsivät yleisön avajaisissa

Power-tori täyttyi avajaisseremoniaa ja keikkaa kuuntelemaan, sekä katsomaan tulleista nuorista urheilijoista.

Power Cupin avajaisissa Power-torin Anyday-Nuts lavalla keskustelivat:

  • Joensuun kaupunginjohtaja Jere Penttilä
  • Lentopalloliiton toimitusjohtaja Karri Virtanen
  • Joen Jujon valmentaja ja viestintävastaava Johanna Tanninen

Lyhyen esittäytymisen ja keskustelun jälkeen alkoi kilpailu lentopallon täyttämisestä ja voittajaksi “mahdollisella kotikenttäedulla” tuli Joensuun kaupunginjohtaja Jere Penttilä.

Kisailun ja keskustelun jälkeen lavalla esiintyivät nuorten itse toivomat artistit: HUGO ja Ahti. Keikan aikana tunnelma oli katossa ja koko päivän urheilleet nuoret jaksoivatkin vielä juhlia täysillä koko avajaisten ajan.

Avajaisten energinen tunnelma siivittää nuoret kohti seuraavaa pelipäivää!

 

Teksti: Timi Mehiläinen ja Nico Karjunen