Ilmoittautuminen ensi vuoden Power Cupiin on avattu. Vuoden 2024 Power Cupin pallot heitetään ilmaan Joensuussa 6.-9.6.2024. Ensimmäisen viikon aikana ilmoittautuneiden joukkueiden kesken arvotaan yhdelle joukkueelle ilmainen joukkuemaksu. 

”Tätä päivää on jälleen odotettu. Odotamme jo koko tiimin voimin kovasti tulevan kesän Power Cupia ja mitä kaikkea pääsemmekään kokemaan yhdessä Joensuussa. Luvassa on varmasti jäälleen ikimuistoisia hetkiä ja kesän vauhdikkain avaus. Tässähän on myös hyvä idea joululahjaksi.”, vinkkaa Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

Järjestävänä seurana Joensuussa toimii Joen Juju. Tavoitteena on jälleen kerätä ainakin 700 joukkuetta ympäri Suomen. Lisäksi Power Cup on herättänyt kiinnostusta vuosittain myös ulkomailla ja varsinkin Virossa tapahtumalla alkaa olla hyvä tunnettuus lentopalloilevien nuorten keskuudessa. Markkinointia tullaankin Suomen lisäksi suuntaamaan jälleen myös Balttiaan.

Tapahtuman järjestelyt ovat käynnissä

Tapahtuman järjestelytoimet ovat lähteneet järjestäjäseura Joen Jujun osalta hyvin käyntiin ja sujuvat suunnitelmien mukaan. Tällä hetkellä tapahtumaa on järjestämässä noin 15 hengen aktiivinen työryhmä. Järjestelytoimintaan on saatu oiva sekoitus iän tuomaa kokemusta, sekä nuorta intoa ja uusia ideoita. Muutamaa puuttuvaa jäsentä lukuun ottamatta ydinryhmä on ollut kasassa jo hyvän tovin.

Tapahtumakeskuksen toimiva Mehtimäen urheilukeskus tarjoaa erinomaiset puitteet Power Cupin järjestämiseen, ja pelikentät tulevat sijaitsemaan kävelymatkan etäisyydellä Mehtimäen alueella. Kauimmaiselle pelikentälle on kävelymatkaa Joensuu Areenalta vain 1,3 km.

”Lentopallon lisäksi Joensuussa tulee olemaan Power Cupin aikana paljon mielenkiintoista tekemistä pelien oheen”, vinkkaa tapahtuman paikallispäällikkö Sami Leinonen.

Paikallisesti on tehty paljon valmisteluja sekä suunniteltu ensi kesän Power Cupia. Tulevia pelialueita on tarkasti mitattu ja kenttien paikkoja suunniteltu. Pelikenttien lisäksi paikalla on huikea Powertori, joka sijaitsee aivan tapahtuma-alueen sykkeessä.

Tapahtuma-alueen suunnittelun lisäksi työryhmä on muun muassa kartoittanut paikallisia majoituskouluja sekä aloittanut aktiivisen vapaaehtoisten rekrytoinnin.

”Majoituskoulujen osalta on tehty sujuvaa yhteistyötä Joensuun kaupungin kanssa ja näyttää siltä, että osallistujat saadaan majoitettua Joensuun kouluihin.”, lupailee Leinonen.

Joensuun kaupunki on vahvasti mukana tapahtuman järjestelyissä, ja tapahtuma on saanut sekä kaupungilta, että sen asukkailta positiivisen vastaanoton. Tapahtuman talkoorekrytointi on käynnissä ja innokkaita vapaaehtoisia on jo ilmoittautunut, mutta mukaan mahtuu vielä. Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi tapahtumaan osoitteessa www.powercup.fi/vapaaehtoiseksi.

Vaikka talvi tuntuu pitkältä ja kesä on vielä kaukana, voidaan jo tässä vaiheessa todeta, että tulossa on mahtava tapatuma, jota ei kannata jättää välistä! Kannattaa siis ilmoittautua heti mukaan Power Cupiin! Toivotamme teidät pohjoiskarjalaisella vieraanvaraisuudella tervetulleiksi Joensuuhun!

Ilmoittautuminen:  www.powercup.fi

 

Tapahtumaan ilmoittautuminen 1.jakso: 14.12.2023-4.3.2024

Tapahtumaan ilmoittautuminen 2.jakso alkaa: 15.3.2024-

Tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy: 15.4.2024

 


POWER CUP PASSIEN HINNAT:

1.jakso 14.12.2023-4.3.2024

  • Peruspassi (TO-SU) 180€
  • Viikonloppupassi (F* & A -Juniorit) 165€
  • Lisäyö 20€
  • 1.jakson joukkuemaksu 100€
  • Bussikuljetus (tilattavissa 15.4. asti) 35€/ hlö

 

2.jakso: 15.3-15.4.2024

  • Peruspassimaksu 200€
  • Viikonloppupassi PE-SU (A & F-ikäiset) 185€
  • Lisäyö 20€
  • 2.jakson joukkuemaksu 130€
  • Bussikuljetus (tilattavissa 15.4. asti) 35€/ hlö

*F-juniorit voivat valita joko peruspassin TO-SU tai Viikonloppupassin PE-SU. F-ikäisten osalta pelataan harjoitusotteluita TO-PE välisenä aikana ja turnaus kaikkien joukkueiden kesken alkaa lauantaina.