Power Cupin toinen päivä päästiin aloittamaan aurinkoisessa säässä. Paikalle saapuvat pelaajat odottivat jo innokkaasti päivän pelejä. Päivän ensimmäiset ottelut päästiinkin aloittamaan jo aamu yhdeksältä, jolloin myös Powertori alkoi täyttyä iloisista lentopalloilijoista.

 

Powertorilla oltiin erityisen innoissaan myynnissä olevista metrilakuista, mutta myös paikalle saapunut rajavartiolaitos herätti paljon huomiota etenkin nuorempien pelaajien keskuudessa. Powertorilla sijaitsevassa Powershopissa alkoi jo käydä ensimmäisiä asiakkaita heti sen avauduttua. Powershopin hittituotteita ovat olleet esimerkiksi käännettävä tiikerikuosinen kalastajahattu sekä kausi ohi- t-paidat.

 

Garnierin pisteellä loihdittiin upeita kisakampauksia. Myös tapahtuman juontaja Mika Rajala kävi hakemassa itselleen upean kampauksen, jonka jälkeen hän suuntasikin kohti pelastuslaitoksen pistettä, jossa sai halutessaan harjoitella sammutuspeitteen käyttöä ammattilaisten ohjeistamana.

 

Powertorin lähettyvillä sijaitsevalla Powerlavalla oli erilaisia kisailuja päivän mittaan, joihin pelaajat myös itse pääsivät osallistumaan palkintojen toivossa. Kisailujen lisäksi lavan tuntumassa seurattiin kiinnostuneina myös striimejä, joissa vieraili katsojille entuudestaan tuttuja vierailijoita sekä uusia tuttavuuksia.

 

Powertorin tapahtumien aikana ottelut olivat huimaa vauhtia käynnissä. Pelaajat kertovat tämän päiväisten pelien menneen hyvin ja mukavissa merkeissä. Eilisestä poiketen myös sää suosi tämän päivän pelejä, joita päästiin pelaamaan tällä kertaa valtaosin aurinkoisessa säässä. Eri ikäisten pelaajien joukkueet lähtivätkin päivään hyvällä asenteella ja kertoivat pelien olleiden kivoja. Tapahtuma on ollut viihtyisä joistakin häviöistä huolimatta, ja pelaajat uskovat tulevien pelien menevän paremmin.

 

Monilla pelaajilla on mielessään jo huomiset päätösbileet, joissa on ari-teemainen pukukoodi. Ari-asuja suunniteltiinkin jo kovaa vauhtia pelien lomassa. Päätösbileissä tullaan näkemään hienoja asuja, muun muassa passari, mestari sekä eskari. Päätösbileiden kisadiscossa porukkaa tanssittaa DJ Cike sekä Karim B!

 

Teksti: Ella Nevalainen

Kuva: Sampo Lankinen