Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus Power Cup on rantautunut Imatralle. Ukonniemen täyttää yli 6000 osallistujan riemu. Ensimmäiset ottelut starttaavat torstaina 8. kesäkuuta klo 12. Pallot nousevat ilmaan tuttuun tapaan tapahtumajohtajan Anna Komun pillin vihellyksestä.

 

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy, eli myös kaikki imatralaiset ja Imatran suunnalla olijat voivat tulla vierailemaan tapahtumassa. Lentopallopelien lisäksi alueella pääset ostoksille Powertorille, vierailemaan yhteistyökumppaneiden aktiviteeteissa ja seuraamaan avajaisia. Powerlavalla järjestetään päivittäin erilaisia kisailuja ja aktiviteetteja. Tapahtuman juontajana nähdään TikTokistakin tuttu Mika Rajala.

Avajaisia vietetään torstaina 8. kesäkuuta klo 19 alkaen Imatran Jäähallin parkkipaikalla sijaitsevalla Powerlavalla, Ottelukatu 1. Esiintyjänä nähdään nuorten toivoma Robin Packalen. Ajatonta popmusiikkia luovan artistin käsinkosketeltava live-energia kanavoituu niin pop-bängereistä, kuin voimaannuttavista balladeistakin. Esiintyjän Power Cupiin tarjoaa OP Etelä-Karjala.

Powerin tunnelmaa pääset aistimaan myös uuden kisastudion kautta, joka välittää Power Cupin tunnelmia kolmesti päivässä live.lentopallo.fi alustalla. Kisastudiossa tullaan näkemään huikeiden juontajien kisailuja, erilaisia haastatteluja ja tietenkin myös niin powerilaisten kuin kotiväen lähettämiä terveisiä. Kisastudioon voit lähettää terveisiä WhatsAppissa 0503365265.

Tapahtuman tarkempaan aikatauluun voit tutustua www.powercup.fi/info/ohjelma-aikataulut.

Powertorin pisteet palvelevat:

Torstai 8.6. klo 10:00-20:00

Perjantai 9.6. klo 9:00-19:00

Lauantai 10.6. klo 9:00-22:00

Sunnuntai 11.6. klo 9:00-15:00

*Järjestäjä pidättää oikeudet aikataulun muutoksiin.

Power Cup toivottaa tervetulleiksi kaikki iloiseen Etelä-Karjalaan 8.–11. kesäkuuta!

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Joka vuosi yli 850 joukkuetta ja yli 7 500 vierasta osallistuu tähän nelipäiväiseen urheilujuhlaan, joka järjestetään vuorovuosin ympäri Suomea aina uudessa paikassa. Turnauksen koosta kertoo muutkin luvut. Neljän päivän aikana pelataan yli 5 000 ottelua 300 kentällä ja pelkästään ruoka-annoksia lämmitetään osallistujille turnauksen aikana yli 50 000!