Suomen Lentopallo ja Nintendon maahantuonnista vastaava Oy Bergsala AB ovat solmineet yhteistyökumppanuuden lentopallon Power Cup 2022 -tapahtumasta. Kauhavalla nähdään Nintendo Switch -teltta, jossa lentopallojuniorit pääsevät kokeilemaan uutta Nintendo Switch Sports -peliä.

Yhteistyö on Suomen lentopallon avaus pelimaailmaan, ja Nintendon liikeperusteinen peli on tähän luonnollinen valinta. Huhtikuussa 2022 julkaistussa Nintendo Switch Sports -pelissä nähdään ensimmäistä kertaa mukana lentopallo. Peli yhdistää urheilumaailman ja pelaamisen perustuen liikeohjaimiin, joita käyttämällä pelaajat havainnollistavat oikeita lentopallon liikkeitä näin ohjaten peliä.

Nintendo haluaa olla mukana tukemassa aktiivista pelaamista sekä mahdollistamassa lasten liikkumista haastavan korona-ajan jälkeen. Nintendo ja Suomen Lentopallo haluavat yhdessä kannustaa lapsia liikkumiseen sekä aktiiviseen, turvalliseen, sosiaaliseen ja hauskaan pelaamiseen. Power Cup valikoitui Nintendolle yhteistyökumppaniksi sen positiivisen hengen ja tapahtuman kokoluokan ansiosta. Nintendolle Power Cup on hieno tilaisuus tavoittaa lentopalloperheitä ja junioreita, ja tarjota heille mahdollisuus kokeilla uutta lentopallopeliä.

Nintendo Switch -teltalla järjestetään Nintendo Switch Sports -turnauksia ja kilpailuja sekä paikalla on mahdollisuus haastaa pelissä mm. TikTok-tähtiä. Nintendo Switch Sports -pelissä voi lentopallon lisäksi kilpailla muissakin lajeissa: jalkapallo, keilailu, tennis, sulkapallo ja miekkailu.

 

”Nintendo Switch Sports on hieno urheilupeli, ja aivan mahtavaa saada legendaarinen Nintendo lentopallon kumppaniksi. Pelaaminen voi olla sosiaalista, aktivoivaa ja hauskaa ja onkin hienoa nähdä Nintendo Switch Sports mukana tarjoamassa nuorille viihdyttäviä elämyksiä Power Cupissa!  

-Anna Komu, tapahtumajohtaja, Power Cup

”Nintendo haluaa vahvistaa asemaansa koko perheen pelikonsolina, ja onkin hienoa päästä juhlistamaan tämän huippusuositun urheilupelikokoelman julkaisua Power Cupissa. Power Cup on upea tapahtuma ja odotamme innolla, että juniorit pääsevät kokeilemaan Nintendo Switch Sports -pelimaailmaa!”

-Tony Kaasinen, PR-päällikkö, Oy Bergsala AB