Tänä vuonna turnausten lisäksi lapsille ja nuorille on luvassa paljon muutakin ohjelmaa. Yksi nuorten odotetuin hetki on pelien lisäksi PowerParkissa järjestettävät powerilaisten huvipuisto-illat.

Torstaina pääsemme viettämään avajaisia, jossa lavan ottaa haltuun nuorten toivoma VIIVI. Vangitsevan upeasta äänestään, tarttuvista melodioistaan ja järisyttävän isoista kertosäkeistään tunnettu VIIVI tekee ihastuttavaa, modernia suomipoppia. Hänen läpimurtonsa niin radiokanavien tehosoittoon kuin myös Spotifyn striimatuimpien nimien joukkoon on tapahtunut platina- ja kultarajoja rikkoneilla hiteillä kuten USA, Lääke ja Hyväuskoinen. VIIVI julkaisi odotetun debyyttialbuminsa ”Parisuhdehautausmaa” keväällä 2022. Levy toi tekijälleen peräti viisi ehdokkuutta Emma Gaalassa, jossa VIIVI lopulta palkittiin Vuode Tulokas -palkinnolla.

 

Tänä vuonna pääsemme nauttimaan myös kaksista Jaffa Juicy kisafestareista, joissa mukana somevaikuttajat Rajala, Daniel Ahola, Räpfaija, Anni Marjomaa ja Nuppu Oinas. Nämä TikTokista tutut kasvot heittäityvät powerilaisten mukaan erilaisiin kisoihin. Lisäksi DJ viihdyttää iltaa musiikilla.

Daniel Ahola juontaa Jaffa Juicy kisafestarit perjantaina ja lauantaina. TikTokissa olet varmasti nähnyt hänet heittäytymässä mitä kummalisempiin haasteisiin ”Mitä seuraavaksi” -videoissa.

Daniel kuvailee itseään tuottajaksi sekä tubettajaksi, mutta ei pidä unohtaa, että kyseinen henkilö on myös dokumentaristi sekä elokuvaaja. Tällä hetkellä tubettamisen ja TikTokkaamisen ohella, hän toimii Suomen yhden suurimman YouTube-kanavan tuottajana ja editoijana, Roni Bäckille.

Lyhyessä ajassa suureen suosioon noussut Räpfajia on tullut tunnetuksi kekseliäistä räpeistä TikTokissajoiden tekemiseen hän osallistaa seuraajiaan. Räpfaija esiintyy perjantaina ja esittää Power Cupista kirjoitetun virallisen kisabiisin, jonka tekemiseen nuoret ovat päässeet mukaan somessa.

Nuppu Oinas on lyhyessä ajassa tullut TikTokissa tunnetuksi aidoilla ja omaperäisillä humoristisilla videoilla. Nuppu on noussut TikTokin kautta levyttäväksi artistiksi ja ollut feattaamassa mm. Uniikin Museo -biisillä. Hän on osallistunut myös TV:n puolella Idolsiin, The Voice of Finlandiin ja ”Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!” -ohjelmiin.

Anni Marjomaa on noussut suosioon TikTokissa humoristisilla videoillaan ja viihdyttää seuraajiaan esim. tuhoamalla äitinsä kasveja tai lukemalla seuraajiensa ajatuksia. Pystyykö hän hyödyntämäan ajatustenlukua kisafestareiden kilpailuissa?

Rajala ottaa haltuun Power Cupin TikTokin koko tapahtuman ajaksi, mutta kisailee myös Jaffa Juicy kisafestareilla. Oulunsalon kuningaskunnan kasvatti, Mestaruusliigassa pelaavan Vantaa Ducksin joukkueenjohtaja, sekä taksikuski Rajala on kerännyt oivaltavilla videoillaan jo lähes 150 000 seuraajaa TikTokissa. Rajala on intohimoinen lentopallomies ja osallistunut itsekin Power Cupiin.

 

Power-torin pisteet palvelevat koko Power Cupin ajan. Power-torilta löydät ruokapisteitä, kioskeja,  Powershopin, sekä viimeisimmät Power Cup tuotteet ja kumppaneiden erilaisia pisteitä.

Avajaisiin ja kisafestareille on vapaa pääsy, joten suuntaa kohti Kauhavaa ja Power Cupia 9.-12. kesäkuuta!

 

Tutustu Vierailijapassiin:

Pelaajien vanhemmat, sukulaiset, ystävät, Kauhavalaiset – ihan te kaikki ympäri Suomen, olette lämpimästi tervetulleita mukaan seuraamaan päivän otteluita ja osallistumaan tapahtuman ainutlaatuiseen fiilikseen! Tapahtuma-alueelle on maksuton sisäänpääsy. Lue lisää.