2. jakson ilmoittautuminen on alkanut ja kestää aina 6.4. saakka. Ensimmäisellä jaksolla saimme jo lähes 600 joukkuetta mukaan Kauhavalla 9.-12. kesäkuuta pelattavaan turnaukseen. Odotamme innolla koko Power Cup-tiimin kanssa, että kaikki loputkin lapset ja nuoret ilmoittautuvat kesän avauksen parhaimpaan tapahtumaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

2. jakson hinnat:

2. Jakso6.4.2022 mennessä

Joukkuemaksu 129€
Pelaajan Peruspassi (TO-SU) 205€ (Sis. Huvipuistorannekkeen)
Pelaajan Perhepassi (TO-SU) 195€ (Sis. Huvipuistorannekkeen)
Pelaajan Viikonloppupassi (PE-SU) 188€ (Sis. Huvipuistorannekkeen)
Lisäyö (KE-TO YÖ) 20€
Huoltajan Peruspassi (TO-SU) 180€ (Sis. Huvipuiston sisäänpääsyn EI laitteita)
Huoltajan Perhepassi (TO-SU) 170€ (Sis. Huvipuiston sisäänpääsyn EI laitteita)
Huoltajan Viikonloppupassi (PE-SU) 163€ (Sis. Huvipuiston sisäänpääsyn EI laitteita)
Lisäyö (KE-TO) 20€

 

 

Joukkuemaksun lisäksi jokaisen Power Cup -turnaukseen osallistuva pelaaja, valmentaja ja huoltaja tarvitsee osallistumiseen kisapassin. Kisapassin lunastaminen on edellytys turnaukseen osallistumiselle.

 

Peruspassi ja perhepassi kattavat turnauksen torstaista sunnuntaihin, viikonloppupassi perjantaista sunnuntaihin. Jos samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, yksi ostaa peruspassin ja muut pääsevät perhepassin hinnalla.

Ilmoittautuminen on sitova ja passimaksun palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Osallistumismaksujen eräpäivä on kunkin ilmoittautumisjakson viimeinen ilmoittautumispäivä.

Keskiviikon ja torstain välisen lisäyön hinta on 20 euroa/henkilö. Lisäyön hinta on sama kaikkina ilmoittautumisjaksoina ja se sisältää koulumajoituksen ja torstain aamiaisen lisäksi myös keskiviikon iltapalan.

 

HUOM!

Mikäli pelaajapassin ostanut tarvitsee avustajan, saa hän ottaa maksutta puistoon henkilökohtaisen avustajan. Avustaja on pääsääntöisesti täysi-ikäinen. Avustajaluvan edellytyksenä on, että avustettava henkilö on maksanut pääsylipun, rannekkeen tai hänellä on jokin muu lipputuote.

Vammainen henkilö tulee osoittaa avustajan tarpeensa EU:n Vammaiskortilla (jossa on A-merkintä avustettavan tarpeesta) tai muusta asiakirjasta tai selvityksestä. Puisto myöntää avustajaluvan sitä tarvitsevalle vammaiselle henkilölle myös tapauskohtaisen harkinnan perusteella

 

Mitä kisapassi sisältää?

Kisapassi antaa turnaukseen osallistuvalle paljon etuja:

  • Pelaaminen, otteluohjelma ja tulospalvelu koko nelipäiväisen turnauksen ajan. Joukkueet pelaavat turnauksen aikana keskimäärin 8-10 ottelua. Kun joukkueita on yli 800, vaatii otteluohjelman rakentaminen ja aikatauluttaminen paljon kokemusta edellisiltä vuosilta. Mobiilipöytäkirja helpottaa ja nopeuttaa otteluiden tulosten syöttämistä ja niiden seurantaa Power Cup -applikaation avulla. Äppi muistuttaa myös joukkueita sen omista toimitsijatehtävistä.
  • Koulumajoitus, joka on oleellinen osa turnausta ja sen tunnelmaa. Ikimuistoisia öitä joukkuekavereiden vieressä. Nämä muistot kantavat pitkälle.
  • Ruokailut torstain lounaasta sunnuntain lounaaseen (7 lämmintä ateriaa), viikonloppupassilla perjantain lounaasta sunnuntain lounaaseen (5 lämmintä ateriaa). Koulumajoituksessa aamu- ja iltapalat. Lisäyömaksu sisältää keskiviikon iltapalan.
  • Turnauspaita ja kisapassipussi. Turnauspaita on joillekin keräilykohde. Jotkut taas muokkaavat paidan totaalisen uuteen uskoon – tapoja on monia! Passipussi kaulaan ja kaupungille, sillä se antaa paljon yhteistyökumppaneidemme tarjoamia rahanarvoisia etuja turnauskaupungilla.
  • Upea oheisohjelma. Avajaiset ovat käsite. Lisäksi osallistujille on vuosittain paljon paikkakuntakohtaisia oheisohjelmia ja aktivointipisteitä.
  • Tapahtumatorin monipuolinen ohjelma, aktiviteetit ja ostokset. Tapahtumatori kehittyy vuosi vuodelta ja on jo oleellinen osa Power Cupin oheisohjelmaa.
  • Huvipuistorannekkeen. Pelaajapassilla pelaajat pääsevät PowerPark -huvipuistoon varattuna aikana nauttimaan huvipuiston laitteista.
    Huom! Huoltajapassilla Huvipuistoon ainoastaan sisäänpääsy, mikäli aikuinen haluaa myös päästä huvipuistolaitteisiin, tulee hänen ostaa itselleen pelaajapassi.