Power Cupin 1.jakson ilmoittautuminen keräsi lähes 600 joukkuetta (597 joukkuetta) 9.-12.6. Kauhavalla pelattavaan juniorilentopalloturnaukseen. Joukkueita ilmoittautui ympäri Suomen aina ulkomailta asti.

”Mahtavaa, että näin kahden hyvin poikkeusvuoden jälkeen seurat ovat ilmoittautuneet innolla mukaan tapahtumaan! Tämän kesän Power Cupista tulee unohtumaton tapahtuma ja huvipuisto kruunaa tämän elämyksen. Jos et vielä ilmoittautunut mukaan niin ehdit ilmoittautumaan myös 2.jakson aikana. Kansainvälisillä joukkueilla on myös ilmoittautumisaikaa aina sinne 6.4. saakka! Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille ilmoittautuneille ja tervetuloa mukaan Kauhavalle maailman parhaimpaan juniorilentopalloturnaukseen”, riemuitsee Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

 

Power Cupin 2. jakson ilmoittautuminen alkaa 1.3. ja kestää aina 6.4. saakka.

2. Jakso 6.4.2022 mennessä
Joukkuemaksu 129€
Pelaajan Peruspassi (TO-SU) 205€ (Sis. Huvipuistorannekkeen)
Pelaajan Perhepassi (TO-SU) 195€ (Sis. Huvipuistorannekkeen)
Pelaajan Viikonloppupassi (PE-SU) 188€ (Sis. Huvipuistorannekkeen)
Lisäyö (KE-TO YÖ) 20€
Huoltajan Peruspassi (TO-SU) 180€ (Sis. Huvipuiston sisäänpääsyn EI laitteita)
Huoltajan Perhepassi (TO-SU) 170€ (Sis. Huvipuiston sisäänpääsyn EI laitteita)
Huoltajan Viikonloppupassi (PE-SU) 163€ (Sis. Huvipuiston sisäänpääsyn EI laitteita)
Lisäyö (KE-TO) 20€

 

Power Cup pelataan Kauhavalla PowerPark -huvipuiston läheisyydessä. Tänä vuonna pelaajan kisapassi sisältää myös huvipuistorannekkeen. Huoltajan kisapassi oikeuttaa sisäänpääsyn huvipuistoon.

Huvipuisto-illat ovat Power Cupin osallistujille perjantaina ja lauantaina klo 18.00-22.00. Tällöin huvipuistossa ei ole muita kävijöitä. Osallistujat jaetaan kahteen osaan (eri ikäluokat sekaisin), jolloin toisena päivänä toisille on muuta ohjelmaa ja ottelut kestävät pidempään kun toiset ovat huvipuistossa. Huvipuistossa on myös mahdollisuus käydä sunnuntaina muiden kävijöiden seassa ennen kotimatkalle lähtöä.