Power Cup 2021 alkoi Salossa tänään torstaina 29. heinäkuuta. Mukana on lähes 300 joukkuetta.

Pelipallot nousivat ilmaan yhteisvihellyksellä kello 12. Pelaajat ovat päässeet nauttimaan aurinkoisesta ja lämpimästä pelisäästä. Kentillä nähtiin paljon iloisia naamoja, kun lapset ja nuoret pääsivät vihdoin kahden vuoden odottelun jälkeen pelaamaan Power Cup -turnauksessa.

Turnauksen viralliset avajaiset järjestettiin tapahtuman lavalla kello 14 alkaen. Lavalle nousi Power Cupin järjestäjiä, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Olli-Pekka Karjalainen sekä Salon kaupungin edustusta. Avajaisissa kuultiin myös Power Cup Salon virallisen suojelijan, tasavallan presidentti Sauli Niinistön tervehdys, jonka voit lukea täältä. Lavalla yleisöä viihdytti tanssiryhmä sekä sirkusesitys. Avajaiset huipentuivat huippusuositun artistin Cledoksen esiintymiseen.

Powertori on myös ollut päivän auki. Torilla oli mahdollisuus muun muassa käydä tervehtimässä salolaista tubettajaa Joona Hellmania, ihailla lentopallon miesten EM-pokaalia sekä ostaa itselleen Power Cup -aiheisia tuotteita. Tori on auki jokaisena Power Cupin päivänä.

6-vuotiaasta saakka lentopalloa pelannut salolainen, Viesti C Astrumissa pelaava Iisa Nurmisto oli ensimmäisen pelipäivän jälkeen ihan fiiliksissä tapahtumasta: ”Osallistun Power Cupiin ensimmäistä kertaa, on ihan älyttömän kiva nähdä kavereita. Tapahtumassa siisteintä on tietysti pelaaminen!”

Salossa, Iisan kotikaupungissa järjestettävä lasten ja nuorten vuosittainen lentopallon suurturnaus on Iisan mielestä tosi hyvä juttu: ”Salossa tietää ja tuntee kaikki paikat, ja sukulaiset pääsee helposti katsomaan pelejä.”

Ensimmäisen kisapäivän fiiliksiä voi käydä selailemassa osoitteessa www.lentopalloliitto.kuvat.fi. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä, muistathan mainita kuvaajatiedot kuvia julkaistessasi.

Merkkaile myös Power Cupin tili mukaan FB: @PowerCup ja IG: @power_cup sekä viralliset tägit #powercup #poweriakentälle .