Hyvät nuoret lentopalloilijat ja lentopallon ystävät,

Lentopallon Power Cup on tärkeä urheilutapahtuma. Joka vuosi satoja joukkueita osallistuu tähän monipäiväiseen urheilujuhlaan, jonka puitteissa pelataan tuhansia otteluita. Tapahtuma kerää yhteen lajin harrastajia, uusia innokkaita kokeilijoita, valmentajia, perheitä, talkooväkeä ja paikkakuntalaisia.

Tapahtumassa on kyse lentopallon lisäksi paljon muustakin. Liikunta, onnistuminen ja yhteisen riemun jakaminen ovat arvokkaita kokemuksia meille jokaiselle. Näinä aikoina niillä on erityistä merkitystä. Parhaan pelitunnelman takaavat hyvä joukkuehenki ja iloinen mieli.

Hyvää yhteispeliä on tarvittu myös turnauksen valmisteluissa. Haluan kiittää kaikkia Power Cupin järjestämiseen osallistuneita. Tapahtuma ei olisi mahdollinen ilman suurta joukkoa vapaaehtoisia.

Toivotan kaikille pelaajille menestystä otteluihin ja katsojille viihdyttäviä hetkiä lentopallon parissa!

Sauli Niinistö

Tasavallan presidentti

Power Cup Salo 2021 -turnauksen suojelija