Vallitseva koronavirusepidemia teki historiallisen jäljen myös lentopalloväelle, kun perinteinen ja rakas Power Cup tapahtuma täytyi siirtää vuodelta 2020 vuodelle 2021. Tapahtuman alkuvuosista lähtien kuluva vuosi 2020 jää mieliimme ensimmäisenä kesänä ilman maailman suurinta lasten ja nuorten lentopalloturnausta. Pidämme silmät kirkkaina ja mielen positiivisena kaikesta huolimatta – sen lajimme ansaitsee!

Power Cup -tiimi iloitsee sosiaalisessa mediassa vilahtelevista lukuisista kotipihojen lentopallotrilleistä, harjoituksista ja iloisista punaisista poskista. Luvassa on varmasti hurjaa kehitystä pallotaituruudessa! Kerätään yhdessä iloa ja energiaa kasaan ja juhlistetaan tulevan kauden jälkeen juniorilentopalloa ja suomalaista lentopallon seuratoimintaa Salossa Power Cup 2021 -tapahtumassa. Avaamme ilmoittautumisen ensi vuoden tapahtumaan marras-joulukuussa 2020.

Tapahtuman siirtäminen vuodella on aiheuttanut mittavat taloudelliset vaikutukset Suomen Lentopalloliitolle. Lentopalloliiton hallitus linjasi, että passimaksut palautetaan seuroille/joukkueille täysimääräisesti. Joukkuemaksuja ei sen sijaan palauteta nyt, mutta ne ovat seurojen käytettävissä vuoden 2021 Power Cup -tapahtumassa.

Passimaksut voi nyt hakea takaisin täysimääräisesti. Seuroilla ja joukkueilla on myös mahdollisuus tukea Power Cup-tapahtuman järjestelyjä ja helpottaa järjestelyistä jo aiheutuneita kustannuksia lahjoittamalla Power Cup -tapahtumalle joko passimaksupalautukset kokonaisuudessaan tai esimerkiksi 10% passipalautusmaksuista. Kaikkien lahjoittaneiden seurojen nimet julkistetaan tapahtuman nettisivuilla Lentopalloperhe – sivustolla. Passimaksut palautetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä

Suunnataan katseet kohti tulevaa rohkeasti – toivotamme kaikille lentopallon junioriseuroille voimia, intoa ja kekseliäisyyttä tämän erikoisen epidemiatilanteen yli. Yhdessä olemme enemmän.

Alla tarkemmat ohjeet passipalautusten hakemiseen. Annamme mielellämme lisätietoja – parhaiten tavoitat meidät info@powercup.fi osoitteesta.

OHJEET

Passipalautuksia varten ilmoittautumisjärjestelmään on luotu passimaksujen seuranta. Näin olemme tietoisia, että maksetut passit palautetaan täysimääräisenä oikealle maksajalle.

Kirjaudu ilmoittautumisjärjestelmään seurakoodilla. Ensimmäisellä sivulla näet seuran yhteystiedot ja maksetun summan. Kun passimaksut on palautettu, näkyy se myös ilmoittautumisjärjestelmässä. Tarkista, että yhteystiedot ja summa täsmäävät.

Valitse haluatko jättää maksetut passimaksut seuraavan vuoden Power Cupiin ennakkomaksuksi, haluatko tukea suomalaista lentopalloilua poikkeusaikoina vai haluatko passimaksut takaisin. Haluatko tukea suomalaista lentopalloilua poikkeusaikoina lahjoittamalla 10% passimaksuista Power Cup tapahtuman järjestämisestä aiheutuneiden kulujen kattamiseen? Voitte myös valita maksukohtaisesti, mikäli haluatte tukea suomalaista lentopalloilua.

Mikäli haluat passimaksusi takaisin. Täytä kohta pankkitili passimaksujen palautusta varten. Täytä tähän kohtaan tilinumero, minne passimaksut palautetaan. Valitse onko kyseessä seuralaskutus vai joukkuelaskutus.