Etusivu2022-06-16T13:52:06+03:00

Power Cup Imatra 8.-11.6.2023

Uusi munLentis -applikaatio on nyt ladattavissa!

Vanha Power Cup -applikaatio on poistunut käytöstä! munLentis applikaatiosta löydät Power Cup osion, jossa tutut ominaisuudet!

Kävitkö tämän vuoden Power Cupissa? Toivomme osallistumistasi kävijäkyselyyn!

Kysely on tarkoitettu kaikille Power Cupissa vierailleille ja lomakkeen täyttämiseen on hyvä varata aikaa noin 10 minuuttia. Vastanneiden kesken arvotaan Power Cupin tuotepalkintoja.

Aloita vastaaminen tästä

Kaikkia vastauksia käsitellään nimettömänä ja luottamuksellisesti. Kyselyn toteuttaa tapahtuman järjestäjien toimeksiannosta Sponsor Insight Finland.

POWER CUP 2022 TULOKSET

TULOKSET
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

AJANKOHTAISTA

MAAILMAN SUURIN
LASTEN JA NUORTEN
LENTOPALLOTURNAUS

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Joka vuosi yli 850 joukkuetta ja yli 7 500 vierasta osallistuu tähän nelipäiväiseen urheilujuhlaan, joka järjestetään vuorovuosin ympäri Suomea aina uudessa paikassa. Turnauksen koosta kertoo muutkin luvut. Neljän päivän aikana pelataan yli 5 000 ottelua 300 kentällä ja pelkästään ruoka-annoksia lämmitetään osallistujille turnauksen aikana yli 50 000!

Mutta kaikki, jotka ovat käyneet Power Cupissa, tietävät, että turnauksen koko ei ole se mikä tekee tapahtumasta ainutlaatuisen. Juuri alkanut kesäloma, pitkät valoisat päivät, jotka ovat täynnä pelejä, hauskanpitoa, oheistapahtumia, huippuartisteja, vanhoja ja uusia ystäviä…. kaikkea mitä voi lomalta ja urheilutapahtumalta toivoa.

Ainutlaatuiseksi tapahtuman tekee myös se, että paikalla on kaikenikäisiä tyttöjä ja poikia alle kouluikäisistä 22-vuotiaisiin omissa sarjoissaan. Ja kaikki ottelut ovat lepovuorossa olevien pelaajien itsensä tuomaroimia. Parasta Powerissa onkin monen vieraan mielestä juuri kaikkien osallistujien välinen hyvä ja kunnioittava tunnelma.

Tervetuloa Power Cupiin – ei vain maailman suurimpaan – vaan myös maailman parhaaseen lentisturnaukseen!

TUTUSTU TAPAHTUMAAN TARKEMMIN

Tilaa Power Cupin uutiskirje!

SEURAA MEITÄ

YHTEISTYÖSSÄ

TAPAHTUMAA JÄRJESTÄMÄSSÄ

Lentopalloliitto

SEURAA MEITÄ

Go to Top