Kesän 2024 Power Cup saatiin Joensuussa päätökseen auringon paistaessa, vaikka myös sadekuuroja onkin pitkään viikonloppuun muutamia mahtunut. Samalla ensi vuoden järjestäjälle luovutettiin järjestäjän avaimet. Kahden itäisessä Suomessa vietetyn vuoden jälkeen Power Cup siirtyykin ensi vuonna Varsinais-Suomeen Loimaalle! Joensuun paikallispäällikkö Sami Leinonen ojensi avainnipun Power Cup Loimaan paikallispäällikkö Katariina Kojolle.

Ensi vuoden järjestäjät kehuivat Joensuun tapahtumajärjestelyitä sekä paikallisia ihmisiä. ”Joensuu aiheutti meille ensi vuodelle kovat paineet, sillä järjestelyt olivat todella hyvät ja voimme vain toivoa auringonpaistetta Loimaalle. Ainakin koko kaupunki on jo nyt kiinnostunut tapahtumasta, vaikka aikaa itse tapahtumaan on vielä vuoden verran”

Loimaan Power Cup tullaan järjestämään aivan Loimaan keskustassa erittäin hyvien yhteyksien varrella. Pelialue tulee olemaan vieläkin yhtenäisempi kuin tänä vuonna ja kauppojen, sekä muiden palveluiden saavutettavuus loistava. Juna-asemaltakin on vain kivenheiton verran matkaa pelialueelle. Mitä muuta powerilainen voisikaan toivoa! Ensi vuonna järjestämisestä vastaavat kaksi perinteikästä lentopalloseuraa yhdessä. Hurrikaani Loimaa ja Loimaan Jankko hoitavat järjestelyt yhteisvoimin ja koko Loimaan kaupunki tulee vahvasti olemaan osa Power Cupin järjestämisetä.

Perinteitä kunnioittaen jokaisen vuoden kisaisäntä lisää avainnippuun oman muistonsa kyseisestä kaupungista. Tänä vuonna Leinonen lisäsi avainnippuun rupiliskofiguurin ja se kuvastaakin hyvin Joensuun kaupunkia ja koko Pohjois-Karjalaa missä laji kuin laji ja jokainen ihminen saa mahdollisuudet elämälle. Oman muistomerkkinsä lisäyksen myötä Leinonen siirsi järjestämisvastuun Loimaalle ja toivotti tsempit tulevan vuoden järjestäjille.

 

Power Cup Loimaa 2025 järjestetään 5.-8.6.2025. Nähdään Loimaalla ja muista pyytää myös kaverit mukaan!