Itä-Suomen Liikuntaopisto eli ISLO on Joensuun keskusta-alueella Mehtimäellä toimiva koulutuskeskus ja liikunnan sekä hyvinvoinnin asiantuntijaorganisaatio. ISLO kouluttaa uusia liikunta-alan ammattilaisia monipuolista oppimis- ja liikuntaympäristöä hyödyntäen.

-Kuluneen vuosikymmenen aikana Mehtimäen liikuntaympäristöön on rakentunut poikkeuksellisen monipuoliset olosuhteet, joissa liikunta-alan opiskelijat pääsevät työssä oppimaan nykyaikaisessa oppimisympäristössä oikeiden asiakkaiden ja ryhmien kanssa. Vaikea kuvitella, että liikunta-alalle olisi tarjolla parempaa oppimisympäristöä, Itä-Suomen Liikuntaopiston rehtori/toimitusjohtaja Petri Pennanen toteaa.

ISLO Powerissa

Itä-Suomen liikuntaopisto on vahvasti mukana mahdollistamassa vuoden 2024 Power Cupia Joensuussa. Esimerkiksi ISLOn liikuntapaikkojenhoitajaopiskelijat ovat olleet mukana tekemässä kenttien pystytystä ja rajamerkintöjä.

Powertorilla voit tulla keskustelemaan ISLOn ja SportEdu.fi koulutustarjonnasta. Lentopalloilevalle seuraihmiselle meiltä löytyy useita koulutuksia, joilla viet osaamisesi seuraavalle tasolle. Samalla pisteellä pääset tutustumaan myös Mehtimäelle rakentuvan TestLab Mehtimäen toimintaan ja näet mitä on urheilun ja liikunnan testaustoiminta tulevaisuudessa.

Myös ISLOn muut palvelut ovat saatavilla tapahtuman ajan. Fysioterapeuttimme ovat käytettävissäsi pienissä urheiluvammoissa tai jos tarvitset teippauksia peleihin. Hierojamme ovat puolestaan valmiina helpottamaan turnauksen aiheuttamia lihasjumeja ISLOn toimipisteellä Tiedepuistolla