Power Cup rakentuu yhdessä monen eri alan yrityksen kanssa. Vuosittain tuhannet lapset ja nuoret pääsevät nauttimaan liikunnan tuomasta ilosta, josta iso kiitos kuuluu meidän yhteistyökumppaneille. Osa kumppaneista tarjoaa myös omia tuotteitaan lahjoituksena pelaajille ja tapahtuman käyttöön.

Nämä lahjoitukset ovat merkittävä apu tapahtuman mahdollistamisessa:

 

Anyday Nuts

Anyday Nuts on mukana pääyhteistyökumppanina tuomassa hyvää energiaa ja ravitsevampia pelitaukoja Power Cupiin. Sen tuotteita, pähkinäpatukoita ja -pusseja, tulee olemaan tarjolla powerilaisille otettavaksi mukaan pelitaukojen evääksi.

 

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat tarjoavat ajantasaiset säätiedot Supersäällä. Olipa turnauksessa pouta- tai sadepilviä, ei hymy hyydy powerilaisten kasvoilta.

Lisäksi tapahtumassa halutaan lisätä nuorille lukuintoa. Power Cupissa jokaisen joukkueen joukkuelaatikosta löytyy Urheilulehti ja Aku Ankan taskari. Lisäksi majoituskouluilta löytyy lisää lukemista perinteisten Aku Ankka -lehtien muodossa. Tässä onkin hyvä vinkki vapaahetkien käyttämiseen tarinoiden parissa.

 

HKFoods

HKFoods ravitsee uutena ruokatoimittajana tuhannet nuoret kahdesti päivässä lounaan ja päivällisen merkeissä. Pelkästään ruoka-annoksia lämmitetään osallistujille turnauksen aikana yli 50 000. Monipuolinen ja ravitseva ruoka on pelaajille tärkeä energian lähde otteluihin.

 

Valio Aimo

Power Cupissa päästään pelipäivät starttaamaan aamupalalla ja päättämään iltapalalla Valion ravitseviin tuotteisiin, jotka paikalle toimittaa Valio Aimo HoReCa-tukku.

 

Pielispakari

Pielispakari lisää aterioiden monipuolisuutta lahjoittamalla tapahtumaan 100 000 leipää ravitsemaan nuoria. Lisäksi Pielispakarin karjalaisia perinnetuotteita löytyy Power-kioskeista tapahtuma-alueelta.

 

Bunge Finland

Suomen ainoa margariinitehdas Bunge lahjoittaa Power Cupiin 90 000 Keijun margariininappia. Keiju-levitteiden pääraaka-aine on luonnon oma rypsiöljy, joka sisältää runsaasti meille kaikille välttämättömiä, hyvinvointiamme tukevia omega-3-rasvahappoja. Keiju, päällimmäisenä maku!

 

OnePlus

Jotta yhteydenpito ei Powerissa katkea on OnePlus lahjoittanut 30 älypuhelinta Power Cup tiimin käyttöön. Puhelimet ovat varsinkin tärkeässä roolissa majoituskoulujen yhteydenpidossa, sekä infopisteen kyselyiden ja tiedonkulun välineenä.

”OnePlus on mielellään tukemassa Power Cupia, maailman suurinta lentopallotapahtumaa, joka innostaa nuoria liikkumaan ja yhdistää heitä. Näin saamme uudelleen käyttöön meidän hieman vanhemmat mutta hyväkuntoiset älypuhelimet Power Cupin vapaaehtoistyöntekijöille.” sanoo Elias Salmi, OnePlus Suomen Maajohtaja

Ramirent

Ramirent luo turvallisen ympäristön Power-torille tarjoamalla aitaratkaisut. Viihtyvyyttä artisteille backstagelle luodaan Ramirentin backstage -tilalla. Ramirent palvelee joustavasti ja nopeasti ja tarjoaa kokonaisvaltaisia vuokraus- ja kalustoratkaisuja tapahtumajärjestäjille.

 

 

Lisäksi Power Cupissa on useita yrityksiä jotka tukevat lasten ja nuorten liikuntaa, sekä tapahtumaa muuten kuin tuotteilla. Tutustu Power Cupin kaikkiin kumppaneihin täältä.

Tutustu Power Cupin paikallisiin tukijoihin täältä.