110 vuoden kokemuksella me HKFoodsissa teemme elämästä maistuvampaa – tänään ja huomenna.  Strateginen tavoitteemme on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi.

Kotimarkkinoitamme ovat Suomi ja Tanska, missä noin 3 600 ammattilaistamme valmistaa vastuullista ja paikallisesti tuotettua ruokaa kuluttajien erilaisiin ruokahetkiin. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat HK®, Kariniemen®, Via® ja Rose®.

Kehitämme ilmastoystävällisempää tapaa tuottaa ruokaa. Pörssilistatun HKFoodsin jatkuvien toimintojen liikevaihto vuonna 2023 oli lähes 1,2 miljardia euroa. Lue lisää: www.hk.fi

Kaikki Power Cupissa tarjottavat lounaat ja päivälliset tulevat HKFoodsin herkullisesta valikoimasta. Käy tutustumassa ruokalistaan täältä.

 

Tämänkin yhteistyö rakentuu yhteisille arvoille ja tavoitteelle pitää pallo puhtaana.

  • HK:n liha on aina suomalaista ja lähellä tuotettua.
  • Allekirjoitimme ensimmäisenä elintarvikealan yrityksenä Suomessa vapaaehtoisen green deal -sitoumuksen, jonka tavoitteena on vähentää muovisten kerta annospakkausten kulutusta Euroopan unionissa.
  • Viimeistään vuoden 2030 loppuun mennessä kaikki pakkaukset ovat kierrätyskelpoisia ja 80 % pakkausmateriaaleista on uusiutuvia tai kierrätettyjä.

 

 

Teemme elämästä maistuvampaa – tänään ja huomenna