Nature Line Cutlery on suomalainen yritys, joka on sitoutunut kestävän kehityksen innovatiiviseen ja kasvavaan aterinliiketoimintaan. Kesäpöytä on katettu kestävästi ja pestävästi – tervetuloa mukaan! Outokummun tehtaalla valmistuu vuosittain noin 200 miljoonaa kestoaterinta. Kotimaan lisäksi ateriamme myydään yli 20 maassa. Muovituotteiden kulutusta rajoittava SUP-direktiivi nähtiin tehokkaana työkaluna vähentää roskaantumista, edistää kiertotaloutta ja vaikuttaa positiivisesti ihmisten terveyteen. Ympäristö kiittää kertakäyttöisyyden vaihtumisesta kestokulutukseen. Niin kiittää nyt myös ateriointihetkeään arvostava kuluttaja – kömpelöiden kertakäyttöaterimien sijasta Nature Linen aterimet ovat osa nautinnollista ruokailua: erittäin kestävät, mukavat kädessä, puhtaalla suutuntumalla ilman maku- tai hajuhaittoja ja lopuksi pestävissä uudelleenkäyttöön. Nature Line Cutlery on tänä vuonna mukana tukemassa Power Cup 2024 tapahtuman ruokailuja. Tapahtuman tavoitteena on vähentää kulutusta keräämällä ja pesemällä aterimet uudelleenkäytettäviksi, näin niitä voidaan hyödyntää myös seuraavissa tapahtumissa.

Askeleen edellä – Luonnollisesti!