Laadukkaista tuotteistaan tunnettu Anyday Nuts on Power Cupin uusi pääyhteistyökumppani. Osana yhteistyötä Anyday Nuts tuo osaksi pelipäiviä sen terveelliset ja ravitsevat pähkinätuotteet. Anyday Nuts -tuotteet ovat luonnon omia antimia, täynnä sydänystävällisiä rasvoja, ilman mitään ylimääräistä. Kätevien pussipakkausten ja kokonsa vuoksi niitä on helppo kuljettaa mukana, jolloin ne ovat aina siellä missä sinäkin.

Yhteistyö tulee näkymään monipuolisina sisältöinä, joissa nostetaan esille yhteisiä arvoja ja luodaan hyvää mieltä pelikentille ja sen ulkopuolelle. Esiin nostetaan myös pähkinöiden terveysvaikutuksia ja sitä miten meistä jokainen voi tehdä  jokaisesta päivästä hieman terveellisemmän yksi pähkinä kerrallaan. Anyday Nutsin brändi tulee näkymään vahvasti tapahtumassa mm. päälavan visuaalisessa ilmeessä.

”Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Anyday Nuts on lähtenyt mukaan Power Cupin pääyhteistyökumppaniksi. Yhteistyöllemme luo vahvan perustan ennen kaikkea yhteiset asenteemme ja arvomaailmamme. Meillä Power Cupissa on tuhansia liikkuvia nuoria, jotka tarvitsevat pelipäivien väliin terveellisiä välipaloja, mitä on helppo nauttia otteluiden lomassa. Anyday Nutsin tuotteet ovat täydellinen ratkaisu tähän. Haluamme panostaa nimenomaan lapsille ja nuorille tarjottavissa ruuissa ja välipaloissa monipuolisuuteen ja terveellisyyteen, sekä siihen, että tuotteita on helposti saatavilla. Toki välillä voi myös herkutella, mutta tähänkin löytyy terveellisiä vaihtoehtoja”, muistuttaa Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

“Meille on tärkeää olla mukana luomassa hyvää energiaa, tukea lasten ja nuorten harrastus- ja kisatoimintaa, sekä luoda toisiamme avoimesti kannustavaa ja kehuvaa ilmapiiriä. Anyday Nutsin tuotteet kulkevat päivän aikana helposti mukana taskussa tai kassissa ja ne sopivat erinomaisesti nopeaksi ja terveelliseksi lisäenergiaa antavaksi välipalaksi joka hetkeen ja käänteeseen. Power Cupin kaltaiset tapahtumat mahdollistavat nuorille ikimuistoisia kokemuksia, ja joukkuepelaamisen hengessä kaverin kehuminen ja yhteishengen luominen ovat positiivisten muistojen kannalta erittäin merkittäviä asioita.” sanoo Anyday Nutsin markkinoinnista vastaava Emmi Jyly.

Anyday Nuts -tuotteet on tarkoitettu päivittäin nautittavaksi ja kulkemaan kätevästi mukana arjen jokaisessa hetkessä. Anyday pähkinät sisältävät runsaasti luonnollisia, kehon hyvinvoinnin kannalta välttämättömiä ravintoaineita, kuten proteiineja, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. Siksi niitä olisikin hyvä nauttia kourallinen päivässä. Pähkinät ovat erityisen käteviä äkkinäisen energiatarpeen yllättäessä ja ne täydentävät erinomaisella tavalla tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota. Kaikki pähkinät ovat omalla tavallaan hyviä, sekä keholle että makuhermoille.

 

Anyday Nuts kuuluu Orkla Suomen tuotemerkkeihin. Orkla Suomi on maamme johtavia elintarvikeyrityksiä, joka tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita ruoka-, snacks- sekä makeistuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Rakastettuja tuotemerkkejämme ovat muun muassa Taffel, Panda, Felix, Grandiosa, Paulúns, Oolannin, Kantolan, Fun Light, Abba ja Anyday Nuts. Vastuullisuus on keskeinen osa yrityksemme toimintaa. Haluamme kehittää terveellisempiä elintarvikkeita, vähentää ruokahävikkiä ja lanseerata tuotteita, jotka edustavat hyviä, jokapäiväisiä ympäristövalintoja.