Power Cup Joensuun tapahtumajärjestäjät Diana Salin ja Anders Sutinen järjestäjäseura Joen Jujusta sekä Teemu Laasonen Joensuun kaupungilta kertoivat nauttineensa olostaan Imatran Power Cupissa. Liikenne, ruokailut ja muut järjestelyt ovat toimineet kuulemma hienosti ja myös majoituskouluilla on ollut lämminhenkinen ilmapiiri. Samaan tähdätään ensi vuonna.

 

Erityisesti Mehtimäen urheilupuisto, jossa Power Cup järjestetään, on ensi vuoden vetonaula. Urheilupuisto sijaitsee aivan kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, jossa ehtii käydä vaikkapa pelien välillä. Kesken kuuman kesäpäivän voi myös pulahtaa urheilupuiston lähellä olevaan järveen virkistäytymään. Läheisellä camping-alueella on helppo majoittua pitkästäkin matkasta tulevien.

 

Pielisjoen suulla, Saimaan rannalla sijaitsevassa Joensuussa luonto ja kaupunkikulttuuri kulkevat käsi kädessä. Kaupungista löytyy jotakin jokaiselle eikä tekemistä tarvitse etisä kiven alta. Joensuu onkin varsinainen kesäkaupunki kaikkine tapahtumineen kaupungin keskustassa sekä monipuolisine retkeilyreitteineen aivan lähellä. Kulkuyhteydet Joensuuhun ovat suorat ja myös lähialueilla on vierailemisen arvoisia kohteita.

 

Tapahtumajärjestäjät lähtevät tähtäämään ensisijaisesti huipputapahtumaan. Niin Joensuun kaupunki kuin runsaasti paikallisia yrityksiäkin halutaan mukaan järjestelyihin. Erityisesti paikallisia, lajista vähemmän tietoisia ihmisiä halutaan tiedottaa ja saada vierailemaan Power Cupissa. Suunnitelmat ovat toistaiseksi hyvässä vauhdissa: tapahtumapaikat, liikennejärjestelyt ja majoittuminen ovat jo työnalla. Aikataulussa ollaan pysytty ja toivotaan vastedes pysyvän. Pieni jännitys tapahtumajärjestäjillä kuitenkin jo vatsanpohjassa on.

 

Joensuun tapahtumajärjestäjät uskovat, että he onnistuvat toteuttamaan vieläkin paremman Power Cupin kuin tänä vuonna. He toivottavatkin kaikki powerilaiset tervetulleiksi ensi vuonna Joensuuhun!