Power Cup Imatra 2023 päätettiin auringonpaisteessa sunnuntaina. Samalla luovutettiin avaimet ensi vuoden järjestäjille. Power Cup siirtyy nyt Etelä-Karjalasta Pohjois-Karjalaan ja Joensuuhun. Imatran Power Cupin paikallispäällikkö Anni Toiviainen sekä Ruokolahden Rajun puheenjohtaja Jouko Savolainen ojensivat avainnipun Power Cup Joensuun vastaaville Diana Salinille ja Anders Sutiselle järjestäjäseura Joen Jujusta sekä Joensuun kaupungin Teemu Laasoselle.

 

Joensuun edustajisto hehkutti Imatran järjestelyitä sekä ihmisiä: ”kaikki on onnistunut tänä vuonna erittäin hyvin. Meillä tulee olemaan tiukkaa”, vitsaili Salin.

 

Joensuun Power Cup tullaan järjestämään Mehtimäen urheilupuistossa, aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Mehtimäeltä löytyy upeat puitteet tiiviillä alueella, jonne kaikki turnauksen tapahtumapaikat saadaan kätevästi lyhyen kävelymatkan päähän. Järjestävä seura Joen Juju odottaa paikalle vähintään yhtä isoa osanottoa kuin Imatralla!

 

Avaimiin lisätään perinteikkäästi aina jokaisen kisaisännän toimesta jotakin ja Imatralta mukaan laitettiinkin lätkä Imatran kaupungin puolesta, mutta myös Ruokolahden leijona Imatran Pallo-Veikkojen ja Ruokolahden Rajun kaksoisisännyyden merkiksi. Lisäyksen jälkeen Imatra siirsi vastuunsa virallisesti Joensuulle. Paikallispäällikkö Anni Toiviainen vinkkasi Joensuun järjestäjille, että tärkeintä on nauttia tulevasta vuodesta.

 

Avainten luovutuksen lopuksi kajautettiin yhdessä vielä Karjalaisten laulu Etelä- ja Pohjois-Karjalan kunniaksi. Power Cup Joensuu 2024 järjestetään 6.-9.6.2024.
Nähdään Joensuussa!