Power Cup houkuttelee mukaan seuroja myös Suomen ulkopuolelta. Mukana on sekä ensikertalaisia että useamman Power Cup -turnauksen kiertäneitä konkareita. Yksi Power Cupin tunnelman jo useampana vuonna kokenut seura on tallinnalainen Selver Tallinn, joka on Imatran Power Cupissa mukana huikealla 23 joukkueen kokoonpanolla.

 

Selver Tallinn -seuran C-pojat kertoivat lauantai-iltapäivänä aurinkoisella pelikentällä urakoidun pelin jälkeen tunnelmistaan Imatran Power Cupissa. Paras asia Imatralla on joukkueen mielestä tunnelma, joka on ollut koko tapahtuman ajan huippuluokkaa. Otteluiden lisäksi vapaa-aika monipuolisine aktiviteetteineen on jäänyt joukkueen mieleen.

 

Tapahtuman järjestelyt ovat joukkueen mielestä olleet huippuluokkaa. Välimatka pelialueiden ja Imatran keskustan välillä ei ole ollut ongelma, vaan liikkuminen esimerkiksi Power Cup -alueelta keskustaan on sujunut näppärästi. Keskustan nähtävyyksistä joukkueeseen on tehnyt vaikutuksen Imatran koski sekä se, että Imatralla luonto on näkyvä osa kaupunkia.

 

Joukkue kiiruhti jo kohti seuraavaa ottelua, mutta toivotti vielä kaikille tsemppiä ja hyvää fiilistä Powe Cup -viikonloppuun!

 

Kirjoittaja: Heidi Kyyrö

Kuva: Sofian Gezuri