Imatran Power Cup -huuma jatkuu ja kolmas päivä on saatu purkkiin. Päivä lähti käyntiin aurinkoisissa merkeissä ja pienen tuulen saattelemana, kun joukkueet valuivat kisa-alueille. Lämmittelyt oli startattu hyvissä ajoin ennen ysiltä alkavia pelejä.

 

Kaikilla kisa-alueilla oli innokas meininki ja huudot, sekä pillien vihellykset kuuluivat kauas. Myös kuplahallin vilske ja vilinä välittyi ulkopuolelle. Hiekkakenttien meininkiä ei latistanut edes kuluneet kentän rajat, jotka kovista peleistä olivat saaneet kyytiä. Niitäkin korjailtiin pitkin päivää tarpeen vaatiessa.

 

Kolmannen päivän järjestelyt ovat sujuneet muuten hyvin ja talkoolaisväki onkin saanut siitä hyvää palautetta suoraan osallistujilta.

 

Powertorin pisteillä aamu oli rauhallinen, mutta päivällä siellä kävi jo kuhina ja tavara liikkui. Powerlavalla nähtiin upeita esityksiä ja sen edustalla päästiin myös edellisen päivän tapaan seuraamaan striimejä. Kisastudioon on päivän mittaan saanut lähettää terveisiä ja tsemppi viestejä, joita kisaradio on kuuluttanut.

 

Päivän kohokohtana pidettiin kuitenkin illan päätösbileitä eli kisadiskoa. Diskon teemana oli pukeutua ari-teemaisesti, joka olikin otettu hyvin haltuun.

 

Kisadiskon kruunasi DJ Cike ja esiintyjä Karim B, jonka tahtiin arit pääsivät tanssimaan. Ulkopuolella, Powerlavalla, iltaa viihdytti Sonja Pajunoja oman musiikkinsa kanssa.

 

Päätösbileet tulivat päätökseen nuoremmilla pelaajilla, F-D -ryhmillä, kello 20.30, jonka jälkeen vanhemmat pelaajat, C-N22 -ryhmät, pääsivät starttaamaan oman diskonsa, joka päättyi kello 22.00.

 

Päätösbileiden jälkeen mielessä oli huominen päätöspäivä, jota jo haikein mielin odotellaan. Siitä huolimatta päivä on ollut monelle ikimuistoinen ja uusia tuttavuuksiakin on syntynyt. Huomista päätöspäivää odotetaan kuitenkin suurella innolla.

 

Kirjottaja: Joanna Löfman

Kuva: Elias Murto