Maailman suurimpaan lasten ja nuorten lentopalloturnaukseen Power Cupiin on tulossa yli 6000 osallistujaa, mikä tarkoittaa yli 55 000 ruoka-annosta. Monipuoliseen ateriaan on varsinaisen ruuan lisäksi kuulunut myös leipä. Tänä vuonna Power Cupissa pääseekin nauttimaan lähes uunituoreista leivistä, kun Leipomo Natunen ja Toivonen lahjoittavat yhteistyössä Power Cupin ruokailuun 91 000 leipää. Lisäksi Powertorilta saa ostettua päivittäin leipomon tuoreita tuotteita.

Aterioissa painotamme ravitsevuutta ja terveellisyyttä. Leipien saaminen paikalliselta leipomolta paitsi tukee aterioitamme, sopii myös Pidä pallo puhtaana – vastuullisuusohjelmamme kehitykseen ruokailun osalta, jota toteutamme LUT-yliopiston kanssa. Paikallisten toimijoiden huomioiminen ja yritysten mahdollisuudet tapahtumassamme ovat myös tärkeä osa Power Cupin oheispalveluita, kommentoi Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

Yhteistyössä tälle vuodelle haluttiin toteuttaa myös jotain ainutlaatuista. Leipomo Natusen ja Toivosen pisteeltä tuleekin saamaan myös Power Cup -leivoksia, joita myydään vain tapahtuman ajan.

Tätä leivosta jokaisen osallistujan täytyy päästä maistamaan, intoilee Komu.

Leipomo Natunen ja Toivonen järjestävät myös makoisia yllätyksiä pelaajille pelien lomassa.

Power Cupin sosiaalisessa mediassa tullaan näkemään mm. leivonnaistuotteiden makutestejä.

Meistä on todella hienoa lähteä mukaan tukemaan nuorten urheiluharrastusta näin isossa tapahtumassa kuin Power Cup on, iloitsee Mikko Kenttämaa.

Vuonna 1949 perustettu leipomo Toivonen ja vuonna 1987 perustettu Natusen leipomo yhdistivät liiketoimintansa vuonna 2022. Toivosen liiketoiminnan osti imatralaisen Natusen leipomon yrittäjä Mikko Kenttämaa.

Tuotevalikoimat leipomoissa on pidetty erilaisina. Natusella keskitytään leipään ja Toivosen tuotevalikoimasta löytyy leivän lisäksi konditoriatuotteita. Tuotteita toimitetaan myös kauppoihin myyntiin.