Power Cup ja Elovena on aloittanut yhteistyön Imatralla pelattavaan maailman suurimpaan lasten ja nuorten lentopalloturnaukseen. Turnaukseen saapuu yli 6000 osallistujaa. Yhteistyössä Elovena tarjoaa turnaukseen osallistuville tuotteita aamu- ja iltapaloille. Elovena-tuotteet sopivat päivän moniin hetkiin ja monipuolisesta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikkinsa.

”Aamupala on yksi päivän tärkeimmistä aterioista, jota kehitämme myös joka vuosi monipuolisemmaksi. Hienoa, että tänä vuonna saamme Elovenan mukaan monipuolistamaan aamu- ja iltapalojamme”, iloitsee Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

Elovena on tehnyt luonnollisesti terveellisiä tuotteita kaurasta jo vuodesta 1925. Lähes kaikki Elovena-tuotteet valmistetaan suomalaisilla pelloilla kasvaneesta kaurasta. Ja tästä osoituksena suomalaiset ovatkin valinneet Elovenan Suomen arvostetuimmaksi kaurabrändiksi.*

Terveellisesti syöminen on yksi tärkeimmistä hyvinvointiin vaikuttavista asioista. Oli päivän aikana sitten millainen hetki tai tilanne tahansa, voit hyvillä mielin luottaa siihen, että Elovena on aina luonnollinen, herkullinen ja hyvää tekevä valinta. Siksi Elovena onkin maistunut suomalaisille jo vuosikymmeniä.

”Elovena-brändin yhteistöiden kautta haluamme korostaa hyvien ruokailutottumusten ja liikunnallisten elintapojen tärkeyttä erityisesti lasten ja nuorten terveen kasvun ja kehityksen kannalta. Olemme iloisia päästessämme tarjoamaan nuorille lentopalloilijoille runsaskuituisia ja herkullisia Elovena-tuotteita aktiivisiin turnauspäiviin”, toteaa tyytyväisenä Elovenan markkinointikoordinaattori Sonja Kaitanen.

*Taloustutkimus, brändien arvostus 2022

 

Lue lisää www.elovena.fi