Parasta lentopallossa?

Yhteisöllisyys, arvaamattomuus ja tasa-arvoisuus.

Oma muisto Power Cupista?

Olen ollut mukana Power Cupeissa vuodesta 1992 alkaen. Muistoja on lukemattomia. Kouvolassa 1992 paloi ruokailuteltta kesken turnauksen, Torniossa 1994 pelattiin myös Ruotsin puolella muutama peli, Pieksämäellä 2003 huikea Powerin avajaiskulkue täytti koko Pieksämäen pääkadun, Seinäjoella 2005 ja 2010 raviradalla pelattiin kaikki pelit ja tunnelma oli mahtavan tiivis ja alue hienon näköinen. Lahdessa 2011 oli niin helteistä, että pelit jouduttiin keskeyttämään iltapäivän kuumimpaan aikaan. Mikkelissä 2013 tulospalvelu petti jatkopelien tekovaiheessa perjantaina ja sen korjaamisessa riitti töitä. Rovaniemellä 2019 pelejä pelattiin vielä keskiyön auringon aikaan. Paljon siis hyviä muistoja ja ehkä päällimmäisenä, kaikkia Powereita yhdistävänä muistona kuitenkin se yhdessä tekemisen positiivinen vire sekä järjestävien seurojen että liiton oman porukan kesken.

Mistä unelmoit tulevan Power Cupin osalta?

Hyvästä säästä.