Rooli järjestävässä seurassa: 

Ruokolahden Raju ry:n puheenjohtaja

Oma lentopallotausta?

Olen toiminut Ruokolahden Rajun juniorijoukkueiden valmentajana 6 vuotta. Olen itse löytänyt lentopallon vasta aikuisiässä ja harrastan lentopalloa pari kertaa viikossa niin sanotuissa ”höntsä” porukoissa.

Mitä odotat ensi kesän Power Cupilta eniten?

Olen kiertänyt Power Cupit Kuopiosta lähtien. Odotan kesän Power Cupilta sitä hienoa fiilistä ja yhteisöllisyyttä mitä Powereissa aina on. Nyt tapahtuma rantautuu vielä Saimaan sylissä olevalle upealle Ukonniemen alueelle, joten odotan tapahtumaa innolla.

Mistä unelmoit tulevan Power Cupin osalta?

Unelmoin siitä, että voimme lunastaa lupauksemme hienosta turnausalueesta ja karjalaisesta vieraanvaraisuudesta – paikallisilla erikoisuuksilla höystettynä.