Parasta lentopallossa?

Mulle on aina ollut tärkeää lasten ja nuorten liikuttaminen. Parasta on kun näkee lasten löytävän ilon omasta lajistaan.

Oma muisto Power Cupista?

Niitä on paljon. Mun ensimmäinen Poweri Salossa, kun sen sai vihdoin koronarajoitusten salliessa järjestää. Paras tunne oli se, kun ottelujen alkaessa sai itse viheltää pilliin, jolloin koko tapahtuma virallisesti starttaa. Toinen vähän hauskempi muisto oli se, kun joku yritti etsiä mua tapahtuma-alueelta ja luuli löytävänsä, kunnes kävi ilmi, että se olikin joku 7-vuotias pelaaja.

Mistä unelmoit tulevan Power Cupin osalta?

Siitä, että meillä olisi täydelliset säät ja vielä enemmän joukkueita, ja myös kansainvälisiä joukkueita. Unelmoin siitä, että me järjestetään ikimuistoinen tapahtuma junnuille, jota ne muistelee vielä monen kymmenen vuoden päästä.