Ilmoittautuminen ensi vuoden Power Cupiin on avattu. Vuoden 2023 Power Cupin pallot heitetään ilmaan Imatralla 8.-11.6.2023. Ensimmäisenä päivänä ilmoittautuneiden joukkueiden kesken arvotaan yhdelle joukkueelle ilmainen joukkuemaksu. Tänä vuonna uudistusta tulee passeihin. Myyntiin avataan kaksi passia; peruspassi (TO-SU) ja viikonloppupassi (PE-SU). Viikonloppupassi tulee olemaan A-ikäisille ja F-ikäisille.

– Tämä on paras hetki vuodessa heti itse Power Cupin tapahtumapäivien jälkeen. Tämä hetki on tietynlainen avaus kaikille powerilaisille tulevaan Power Cupiin. Ja tässähän on hyvä idea, vaikka joululahjaksi, vinkkaa Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

F-ikäisten turnaus tulee olemaan ensi vuonna kaksipäiväinen ja tämä tulee huomioida pelipasseja hankkiessa. Ensi vuoden turnaukseen F-ikäisille on ostettavissa viikonloppupassi (PE-SU). Vaikka pelit alkavat lauantaina, kattaa viikonloppupassi perjantai ja lauantai välisen yön ja perjantain iltapalan majoituskouluilla. Imatran Power Cupissa on F-ikäisille tarjolla kaksi sarjaa, kuten kauden aikana: F-tiikerisarja ja F-supersarja. Sarjoihin voi osallistua sekä tyttö-, poika- tai sekajoukkuein.

Järjestäviä seuroja Imatralla on kaksi, Imatran Palloveikot ja Ruokolahden Raju. Tavoitteena on saada paikalle ainakin 700 joukkuetta ja seurat toivovatkin, että joukkuemäärä lähtisi koronan jälkeen jälleen nousuun. Markkinointi suuntautuu Suomen rajojen ulkopuolelle erityisesti Itämeren alueelle, Baltiaan. Sieltä on Suomeen helppo tulla ja Power Cupilla alkaa olla esimerkiksi Virossa ja hyvä tunnettuus lentopalloilevien nuorten keskuudessa.

Mikä tekee Imatrasta ainutlaatuisen kisaisännän?

Imatralta löytyy 4000 majoituspaikka 5 km säteellä. Junalla pääsee tapahtuman ytimeen ja Power Cup tapahtuma on helppo yhdistää perheen kesälomaan. Imatra kutsuu siis koko perheen ja ystävät viihtymään paikan päällä pidempäänkin.

Ukonniemi tapahtumapaikkana on mitä parhain. Ukonniemi-areena tapahtuman keskiössä, kaikki pelikentät ääressä ja sijainti Saimaan vesistön läheisyydessä on Imatran valttikortteja. Vapaa-ajan ohjelmistossa tulee todennäköisesti olemaan jotain vesistöelementtiä järjestäjät vihjaavat. Meidän valttejamme ovat vielä tunnetusti alueen vieraanvaraisuus ja lupsakkuus.

Imatran tapahtumajärjestäjät toivottavat tervetulleiksi kaikki powerilaiset iloiseen Etelä-Karjalaan vuoden 2023 Power Cupin merkeissä!

Ilmoittautuminen:  https://www.powercup.fi

 

Tapahtumaan ilmoittautuminen 1.jakso: 15.12.2022-1.3.2023

Tapahtumaan ilmoittautuminen 2.jakso: 6.3.2023-

Tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy: 13.4.2023

 


POWER CUP PASSIEN HINNAT:

 

1.jakso 15.12.2022-1.3.2023

 

Peruspassi (TO-SU): 180€

Viikonloppupassi PE-SU: 165€

Lisäyö: 20€

1.jakson joukkuemaksu: 100€

 

 

2.jakso: 6.3-13.4.2023

 

Peruspassimaksu: 200€

Viikonloppupassi PE-SU: 185€

Lisäyö: 20€

2.jakson joukkuemaksu: 130€