Power Cup Imatran paikallispäällikkö Jani Valkeapää, sekä edustajat Jari Vento ja  Jouko Savolainen nauttivat Kauhavan Power Cupista täysin siemauksin. Järjestävien seurojen edustajilla on pitänyt kiirettä kun Imatran osastolla on käynyt huoltajia, pelaajia ja vanhempia hankkimassa vinkkejä ensi vuoden turnausisänniltä.

”Laitoimme Power Cup isännyyden hakuun helmikuussa 2020, juuri ennen korona pandemian alkua. Teimme päivityksen hakuun syksyllä, koska tapahtuman järjestäminen siirtyikin vuodella eteenpäin. Imatran kaupunki ja Etelä-Karjalan Liitto ovat alusta asti olleet mukana hakuprosessissa. Meillä on yhdessä kova halu toteuttaa hieno tapahtuma powerilaisille.”

Ensi vuonna järjestäviä seuroja on kaksi, Imatran Palloveikot ja Ruokolahden Raju. Tavoitteena on saada paikalle ainakin 700 joukkuetta ja seurat toivovatkin, että joukkuemäärä lähtisi koronan jälkeen jälleen nousuun. Markkinointi suuntautuu Suomen rajojen ulkopuolelle erityisesti Itämeren alueelle, Baltiaan. Sieltä on Suomeen helppo tulla ja Power Cupilla alkaa olla esimerkiksi Virossa ja hyvä tunnettuus lentopalloilevien nuorten keskuudessa.

Järjestävät seurat ovat luottavaisia siinä, että talkoolaisia saadaan tarpeeksi mukaan. Kummallakin seuralla on vahva jäsenpohja, jota kautta saadaan tekijät toteuttamaan hienoa nuorten lentistapahtumaa. Yhteistyötä tehdään jo nyt Joensuun kanssa, joka on vuoden 2024 Power Cup järjestäjä. Imatran Palloveikoilla ja Ruokalahden Rajulla on jo entuudestaan kokemusta suurten tapahtumien järjestämisestä, joten Power Cup isännyys ei vielä aiheuta unettomia öitä.

Mikä tekee Imatrasta ainutlaatuisen kisaisännän?

Imatralta löytyy 4000 majoituspaikka 5 km säteellä. Junalla pääsee tapahtuman ytimeen ja Power Cup tapahtuma on helppo yhdistää perheen kesälomaan. Imatra kutsuu siis koko perheen ja ystävät viihtymään paikanpäällä pidempäänkin.

Ukonniemi tapahtumapaikkana on mitä parhain. Ukonniemi-areena tapahtuman keskiössä, kaikki pelikentät ääressä ja sijainti Saimaan vesistön läheisyydessä on Imatran valttikortteja. Vapaa-ajan ohjelmistossa tulee todennäköisesti olemaan jotain vesistöelementtiä järjestäjät vihjaavat. Meidän valtteja ovat vielä tunnetusti alueen vieraanvaraisuus ja lupsakkuus.

Imatran tapahtumajärjestäjät toivottavat tervetulleiksi kaikki powerilaiset iloiseen Etelä-Karjalaan vuoden 2023 Power Cupin merkeissä!