Nuoret lentopalloilijat saapuivat kilpailualueelle ja jännitystä oli ilmassa, kun Power Cupin finaalipäivä polkaistiin käyntiin. Aurinko paahtoi kuumalta taivaalta, kun taistelu mitaleista alkoi. Kuka nappaa tänään pokaalit? 

Pelikenttien ollessa jo täydessä tohinassa, Powerlavalla kilpailtiin turnauksen viimesisissä Ingman ja Jaffa Juicy skaboissa. Palkinnoiksi osallistujat saivat Jäätelölahjakortteja sekä maukkaita Jaffan virvoitusjuomia. Power torillakin riitti vielä tekemistä. Nintendon pisteellä taisteltiin konsolipelien kruunusta kavereiden kesken ja Poliisin leuanvetotanko veti edelleen kävijöitä. Suolaiseen nälkään Spiraalisipsit tekivät tehtävänsä. 

Palkintojenjaon aloitti tänä vuonna ensimmäistä kertaa jaettava PrimaPower-palkinto. Pysti on teräksestä valmistettu lentopallon muotoinen kiertopalkinto, jonka voittaja valittiin äänestämällä Powerilaisten keskuudessa. Ehdotuksia vastaanotettiin Power Cupin Instagram-sivuilla ja voittajaksi valikoitui E-poikien joukkue, Joroisten Urheilijat/Kimalaiset. 

Tämän jälkeen siirryttiin päivän kohokohtaan, eli mitalien jakoon. Palkittavat joukkueet saapuivat noutamaan saataviaan lavalta joukkue kerrallaan. Lavalla nähtiinkiin monta iloista nuorta urheilijaa, jotka pääsivät tuulettamaan pokaaliensa kanssa. 

Power Cup 2022 on nyt paketoitu ja mikä mahtava turnaus meillä olikaan. Kiitos kaikille osallistuneille ja nähdään taas ensi vuonna!