Power Cup Kauhava 2022 sai aurinkoisen päätöksen sunnuntaina. Seuraavaksi Power Cup siirtyy lännestä itään, sillä vuonna 2023 Power Cup pelataan Etelä-Karjalassa Imatralla. Kauhavan Power Cupin paikallispäällikkö Juha Kärnä luovutti sunnuntaina avaimet Imatran Power Cupin edustajalle Jouko Savolaiselle. 

Kauhavalta avaimiin lisättiin pieni kauhavalainen puukon tuppi. “Mutta puukkoa en uskalla antaa heille”, Kärnä vitsaili luovutushetkellä. Tupen mukana tuli alahärmäläisen Leena Vaismaan kirjoittama runo, joka päättyi sanoihin “Yhteistoimin aikaan saa, monenlaista toimintaa. Nyt lentopallon seurassa, ilo olkoon mukana”. Savolainen totesikin, että Kauhavalta Imatralle otetaan mukaan ainakin hieno fiilis ja yhteisöllisyys. 

Imatran Power Cupin järjestämispaikka on Saimaan sylissä sijaitseva Imatran Ukonniemi, jonne saadaan kaikki tapahtumapaikat yhtenäiselle alueelle kävelymatkojen päähän toisistaan. Lähistöllä sijaitsee myös Imatran kylpylä. Järjestävät seurat ovat Imatran Pallo-Veikot ja Ruokolahden Raju. Luottamus on vahva, että tapahtuma saadaan hyvin kahden seuran kanssa järjestettyä, sillä seuroilla ja vapaaehtoisilla on kokemusta isoista tapahtumista. Eteläkarjalainen vieraanvaraisuus, lupsakkuus ja iloisuus tulevat taatusti näkymään seuraavassa Power Cupissa!