Paikallispäällikkö Juha Kärnä Alahärmän Kisasta ehti hieman hengähtää Palace Areenalla tarjottavan lounaan äärellä. Power Cupin ensimmäisenä päivänä erityisesti pelikentät aiheuttivat ylimääräistä sydämen tykytystä, vaikka toki oli tiedossa, että Suomen sää alkukesästä voi olla mitä tahansa rakeiden ja helteen välistä.

Kyllähän siinä vähän hirvitti kun ennen varsinaisia avajaisia torstaina 9.6. taivas aukesi ja vettä tuli kaatamalla. Se ei kuitenkaan näyttänyt pelaajia haittaavan, iloisia ja innokkaita pelaajia oli heti tositoimissa. Tätä tapahtumaa on kuitenkin odotettu pitkään. Viime vuosi oli vielä poikkeusvuosi kun tapahtumaa päästiin järjestämään Salossa poikkeukselliseen aikaan ja ennakkoon määritellyllä joukkuemäärällä. Vuonna 2022 oli normaali vuosi ja järjestäjät ja Suomen Lentopalloliitto olivat tyytyväisiä joukkueiden loppupäärään, yli 700 osallistuvaa joukkuetta oli sama määrä kuin Rovaniemellä 2019.

Matka Power Cupin toteutumiseen Kauhavalla on ollut kuitenkin pitkä ja kivinen, Juha Kärnä toteaa. ”2018 pidettiin ensimmäinen neuvottelu Kaupungin kanssa. Mukaan astui myös kuvioon PowerPark, jolla haluttiin tarjota powerkävijöille unohtumaton kokemus. Kaikki palvelut ruokailusta, pelipaikoista ja huveista sijaitsee samalla alueella,” toteaa Juha.

Tapahtumista muistetaan myös parhaiten kenttien kunto ja ruokailu. Kauhavan Power Cupissa ruokailu saanut hyvää palautetta. Paikalla ihania hymyileviä työntekijöitä, tekijänaisia ja miehiä. Kenttiäkin on valmisteltu lisää pelikuntoon yön valoisina tunteina, naurahtaa väsynyt, mutta onnellinen tapahtuman paikallispäällikkö.

Suuri kiitos talkootyötä tehneille seuroille Kauhawan Wisalle, Kortesjärven Järviveikoille, Alahärmän Kisalle ja Ylihärmän Junkkareille. Tämän lisäksi suuuri kiitos kuuluu yhdistyksille ja kaikille tapahtumassa paikalla auttaneille. Talkoolaisia ilmoittautui tapahtumaan komeat 630. Ilman heidän panostaan, tapahtumaa ei oltaisi pystytty järjestämään. Pitkää päivää tehty järjestäjien kanssa. Unettomia öitä kenttien ja majoituksen kanssa.

Paikallispäällikön evästys Imatralle 2023; paikalliset järjestäjät ovat oman alueensa asiantuntijoita, heillä on mukanaan suuri tietopankki, jota voidaan käyttää yhteistyössä järjestävien kumppaneiden kanssa. Muistakaa aina tehdä suunnitelma B, sitä nimittäin tarvitaan!