Kolmas Power Cup päivä avattiin leppoisissa tunnelmissa. Pitkä auto ja bussijono kiemurteli PowerParkin alueelle hyvissä ajoin ennen pelien alkamista. Jännitystä ilmassa! Tänään on edessä tärkeitä pelejä ja tottakai hauskanpitoa. Powerilaiset jännittävät, sataako tänään vai ei?

Power Torilla käy kova kuhina. Poliisit ovat paikalla omalla osastolla, jossa otetaan miehistä ja naisista mittaa leuanvedossa. Kauhavan kaupungin osastolla keppihevoset saavat kyytiä esteradalla ja jäätelö käy kaupaksi. Mikä onkaan tähän mennessä ollut powerilaisten suosikkimaku? Oikea vastaus on mango-meloni tai päärynä. Päätä sinä!

Mestaruusliigan pelaajat esittäytyivät omalla osastollaan ja jalkautuivat myös pelien sekaan kannustamaan nuoria uusia tulevaisuuden mestaruusliigalaisia. Nurmon Jymyn mestaruusliigapelaajilla Riikka Valkosella ja Laura Penttilällä on hienoja muistoja nuoruuden Power Cupeista. Niitä kertynyt vuosien mittaan ainakin 10! Parasta powerissa on yhteisöllisyys ja kaverit. Jotkut asiat pysyvät samoina powerista toiseen.

Vuoden 2023 kisajärjestäjä Imatra esittäytyy Powerissa omalla osastollaan. Järjestävillä Imatran Palloveikoilla ja Ruokolahden Rajulla on rivit kunnossa. Osastolla kävi mukava kuhina kun powerilaiset kävivät kyselemässä ensi vuoden majoituksista ja mahdollisesta ohjelmasta. Imatra luottaa tapahtumassa Etelä-Karjalaiseen vieraanvaraisuuteen, lupsakkuuteen ja iloisuuteen.

Illalla Powerilaiset pääsivät viihtymään Jaffa Juicy festareiden toisen päivän parissa. Ohjelmaan kuului Powerilaisten ja Tiktokkaajien välinen lentopallo-ottelu, josta Powerilaiset hanskasivat voiton kotiin. Lisäksi Power lavalla kilpailtiin Jaffa Juicy skaboissa. Luvassa oli huimia kilpailuita esimerkiksi paras kolmesta kivi, paperi, sakset-klassikon merkeissä. Esiintyjää ei tänään nähty, mutta se ei menoa haitannut, kun Power Cupin lavan valtasi Dj ja tanssikilpailu. 

PowerParkiin pääsivät tänään ne, jotka olivat eilen hurvittelemassa festivaalien puolella. Huvipuistossa oli meininki katossa, kun Powerin hurjapäät hyppäsivät vuoristoratojen kyytiin. PowerParkissa kului lisäksi runsaasti jäätelöä ja matkamuistoja haettiin narunvedosta. Tänään puistossa oli myös perheen pienimpiä, jotka pääsivät nauttimaan Dinosafarista sekä joka kesän helmestä, eli karusellista. 

 

Vauhdikas päivä jälleen takana. Nyt lepäämään huomista finaalipäivää varten!