Ukkosmyrsky vaihtui auringonpaisteeseen Power Cupin turnauksen toisena kisapäivänä. Powerilaiset ryntäsivät kentille kello yhdeksältä päivän ensimmäisten pelien merkeissä ja auringonpaisteessa kylpenyt PowerPark täyttyi iloisesta turnausväestä.

Power torilla riitti vilskettä erityisesti jäätelökioskien edessä, joista haettiin viilennystä kuumaan päivään. Telttojen eri aktiviteettien parissa oli runsaasti tekemistä powerilaisille. Nintendon pisteellä miteltiin virtuaalikentillä ja EHYT:in teltassa päästiin mittaamaan urheilutietämystä sekä haastamaan kavereita pöytäjalkapallossa.

Lavan täytti tänään erilaiset kilpailut. Jaffa Juicy kisoissa mittelöitiin monissa eri lajeissa. Kilpailuihin osallistui myös naisten maajoukkueen pelaajat, jotka yhdessä yleisön kanssa testasivat tarkkuuttaan pingispallojen kanssa.

Maajoukkueen pelaajat jakoivat yleisölle myös yhteiskuvia ja nimikirjoituksiaan, joista nuoret lentopalloilijat olivat silminnähden onneissaan.

Power Cupin yksi odotetuimmista ohjelmanumeroista oli perjantain huvipuistoilta ja Jaffa Juicy kisafestarit tapahtumalavalla. Aurinko jatkoi paistamistaan powerilaisille, näinhän tapahtuman järjestäjät olivat asian toivoneetkin. Hyvissä ajoin ennen kello kuutta huvipuiston eteen alkoi muodostua powerilaisten jono. Minuutteja laskettiin yhdessä joukkuekavereiden kanssa. Powerilaisten mukana olivat myös Suomen lentopallomaajoukkuenaiset, jotka odottivat innokkaina puistoon pääsyä. ”Ehdottomasti Booster on paras huvipuistolaite, sinne on päästävä”, hehkuttivat lentopallotaiturit yhdestä suusta. Tasan klo 18 nuoret ryntäsivät kuin ”mullilauma” kohti PowerParkin vuoristoratoja. Näin paikallinen puistotyöntekijä kommentoi naurahtaen.

Pelialueen tapahtumalavalla alkoi myös musiikki soida ja illan esiintyjät valmistautuivat vastaanottamaan poweryleisön. Etenkin somevaikuttaja Daniel Ahola sai tytöt villiintymään! Rajala pääsi jälleen hauskuuttamaan yleisöä omilla tempauksillaan. Lavalta siirryttiin myös pelaamaan kunnon lentisottelu tiktokkaajat vastaan powerilaiset. Tiktokkaajat joutuvat vielä vähän treenata otteita, vaikka peli loppua kohden paranikin. Mitä isompi pallo -sitä parempi osumatarkkuus!

Lavan valtasivat illan mittaan vielä valloittavat Anni Marjomaa ja Nuppu Oinas. Illan esiintyjä Räpfaija pääsi vihdoin esittämään virallisen Power Cup kisabiisin ”Hyppää kun tiikeri!” Ja mikä mahtava meno.

Hieno päivä, hieno ilta. Huomenna meno vaan kiihtyy.