Huvipuisto-iltoja vietetään perjantaina ja lauantaina ja ne on jaettu ryhmittäin ruuhkien välttämiseksi. Samaan aikaan järjestettävät Jaffa Juicy kisafestarit viihdyttävät nuoria erilaisella ohjelmalla.
 
Perjantai 10.6.
Pojat: C-super ja -tsemppi, D-super ja -tsemppi
Tytöt: B-super ja -tsemppi, C-super, D-super, E-super ja -tsemppi
 
Lauantai 11.6.
Pojat: A-sarja, B-super ja -tsemppi, E-super ja -tsemppi, F-super ja -tsemppi
Tytöt: N-22 ja A-sarja, C-tsemppi, D-tsemppi, F-super, -tsemppi ja -seka
 
Perjantaina ja lauantaina huvipuisto-illat on varattu vain powerilaisten käyttöön. Pelaajan kisapassi sisältää huvipuisto rannekkeen, huoltajan kisapassi huvipuistoon sisäänpääsyn
Huomioi, että ostamalla vierailijapassin ja näyttämällä vierailijapassia huvipuiston lipunnmyynnissä pystyt ostamaan huvipuiston sisäänpääsyn (ei. sisällä laitteita) perjantaille tai lauantaille. Huvipuiston sisäänpääsyä ei pysty ostamaan tai varaamaan ennakkoon, vaan se pitää hankkia paikan päältä vierailijapassia näyttämällä.
 
Kuva: PowerPark