Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus pelataan Kauhavalla 9.-12.6. Pelipaikkana toimii PowerPark ja nuoret pääsevätkin viettämään tänä vuonna myös huvipuisto-iltoja.

Tapahtuman järjestyspaikka vaihtuu vuosittain ja myös joka vuosi eri seura ottaa vastuun paikallisesta järjestämisestä. Tänä vuonna seuroja on neljä; Alahärmän Kisa, Kauhavan Wisa, Ylihärmän Junkkarit ja Kortesjärven Järvi-Veikot. Nyt pääsemme tutustumaan tarkemmin Kortesjärven Järvi- Veikkoihin.

Kortesjärven Järvi- Veikot ry on yleisseura, joka koostuu viidestä eri jaostosta: lentopallo, hiihto, jalkapallo, suunnistus ja yleisurheilu.

Tällä hetkellä seuralla ei ole joukkuetta lentopallossa, mutta silti harrastepelaajat käyvät lentopalloa pelaamassa. Ensi kaudelle seuralla on vahva usko juniorijoukkueen saamiseen lentopalloon. Pelaajista ei tule olemaan pulaa, mutta valmentaja on ollut vielä haussa.

Kortesjärven Järvi- Veikoilla oli vielä pari vuotta sitten useampi joukkue, jolla osallistuttiin Power Cupiin. Ja Power Cupista on tullut menestystäkin sarjavoiton muodossa. Vaikka tänä vuonna seura ei joukkuetta saanutkaan Power Cupiin haluaa se muistuttaa kaikkia pelaajamarkkinoista ja pelaajalainoista. Tällä keinoin on mahdollista saada joukkueita kasaan, sekä lisätä tasoa ja joukkueitten määrää.

Seura haluaakin haastaa kaikkia kokeilemaan lentopalloa. Se on lajina hauska ja monipuolinen joukkuelaji, jossa jokaisella pelaajalla on tärkeä rooli. Samalla lentopallo on kiva ja edullinen harrastus, jota voi pelata pienessäkin ryhmässä.

Kortesjärven Järvi- Veikot terveiset Power Cupista:

On todella tärkeää, että nuoret pääsevät turnauksiin ja muihin tapahtumiin. Rehti kilpailu kuuluu lajiin ja tästä tulee sitä itsevarmuutta ja tärkeää kokemusta.