Maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnauksen ilmoittautuminen päättyi keskiviikkona 6. huhtikuuta. Mukaan ilmoittautui 675 joukkuetta, joista 30 joukkuetta ulkomailta.

 

Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu ja paikallispäällikkö Juha Kärnä ovat erittäin tyytyväisiä lopulliseen Power Cup tapahtuman joukkuemäärään. Jo ensimmäisen jakson ilmoittautumisen jälkeen päästiin lähes 600 joukkueeseen ja nyt huiman loppukirin jälkeen pelaajamäärissä päästään yli 5500 pelaajaan. Tämän lisäksi tapahtumaan osallistuu huoltajia, kannustajia ja vierailijoita.

Olemme todella tyytyväisiä tähän joukkuemäärään kahden poikkeusvuoden jälkeen. Mahtavaa, että te kaikki powerilaiset olette tulossa tänä kesänä Kauhavalle! En malta odottaa, että näen teidät kaikki ja pääsemme yhdessä nauttimaan kesästä, lentopallosta ja hyvästä seurasta”, iloitsee Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

Nyt järjestelyissä otetaan loppukiri! Meillä on jo paljon suunniteltuna, mutta nyt päästään lyömään lukkoon monia asioita joukkuemäärän vahvistettua. Muun muassa majoitusjaot ja kenttien suunnittelu pääsee vauhtiin. Mukavasti on ilmoittautunut myös vapaaehtoisia, mutta vielä mahtuu mukaan!”, vinkkaa Power Cupin paikallispäällikkö Juha Kärnä.

Näin suuren tapahtuman järjestämiseen tarvitaan myös paljon vapaaehtoisten apua. Vapaaehtoisten rekrytointi tapahtumaan päättyy 12.4. ja etenkin ruokapalveluihin tarvitaan vielä käsipareja auttamaan ruuan jaossa. Myös muita tehtäviä on tarjolla ja kaikki tehtävät löytää Power Cupin vapaaehtoiset sivustolta.

Power Cup on myös muuta kuin lentopalloturnaus. Nuoret ympäri Suomen pääsevät aloittamaan kesän yhdessä urheillen. Esiintyjät ja erilaiset yhteistyökumppaneiden aktiviteetit viihdyttävät niin pelaajia kuin yleisöä. Tapahtumalavan ottaa haltuun Power Cupin avajaisissa nuorten toivoma upea VIIVI. Lisäksi tänä vuonna pelaajat pääsevät viettämään huvipuisto-iltoja PowerParkiin.

Power Cup on Suomen Lentopalloliiton, paikallisseurojen ja kaupungin yhdessä järjestämä maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Power Cup rantautuu joka vuosi eri kaupunkiin. Tänä vuonna turnaus pelataan 9.-12.6.2022 Kauhavalla PowerParkissa.

 

 

 

Lisätietoja

 

Anna Komu, Power Cup tapahtumajohtaja

050 4949504 anna.komu@lentopalloliitto.fi

Juha Kärnä, Power Cup paikallispäällikkö (talkoolaiset, yhteistyökumppanuudet)

040 5109130 juha.karna@powercup.fi

 

www.powercup.fi

www.powerpark.fi

www.visitkauhava.fi

 

PowerPark on Etelä-Pohjanmaalla Kauhavan Alahärmässä sijaitseva 150 ha elämysmaailma, jonka yhtenä osana on huvipuisto. PowerParkiin kuuluu liikekeskus, hotelli, kaksi leirintäaluetta mökkeineen, ravirata, Palace Areena, sisäkartingrata, Mika Salo Circuit ulkokarting-rata, ratsastuskeskus sekä elokuvateatteri. Yrityksen omistaa Teollisuusneuvos Jorma Lillbacka perheineen.