Salon Power Cupin paikallispäällikkö Johanna Anttonen on helpottunut ja onnellinen. Kahden vuoden urakka on ohi ja kaikki on sujunut mielettömän hyvin.

“Kyllä meitä on koeteltu kovaa ja kaikenlaisia haasteita on matkaan mahtunut. Korona toki päällimmäisenä, mutta kyllä myös turnauksen rakentamisviikolla sattui ja tapahtui niin paljon kaikkea, että välillä ei tiennyt pitäisikö itkeä vai nauraa!”

Salon turnaus on saanut paljon kiitosta osallistuvilta joukkueilta. “Kaikki järjestelyt ovat sujuneet kuin rasvattu” – totesi eräskin osallistuja lehtihaastattelussa. Positiivisia kommentteja on kuulunut niin majoituskouluilta, kuin kentältä ja sen laidalta. Salon Urheilupuisto on hieno kokonaisuus, jota kaupungin järjestämät oheisohjelmat Salohallissa ja skeittiparkissa ovat mainiosti täydentäneet.

“Siis niin mieletön fiilis on ollut kaikki nämä pelipäivät. Se hetki kun aloitusvihellys puhallettiin ja pallot nousivat ilmaan – kylmät väreet menivät ja itku tuli”. Tähän yhtyy myös tapahtumajohtaja Anna Komu: “Kyllä näin on, sain ilon ja kunnian puhaltaa tuon vihellyksen ja siinä hetkessä konkretisoitui kaikki uurastus, minkä vuoksi tätä tehdään”.

Salon turnausta on ollut järjestämässä lähes 400 talkoolaisen joukko. Erityisesti majoituskouluja on käytössä paljon enemmän, kuin normaalisti tälle määrälle joukkueita olisi ollut ja kouluille on tarvittu paljon työvoimaa. Porukka on venynyt joka suuntaan; on paikattu tyhjiä vuoroja, tehty ekstraa ja reagoitu talkoopäällikön tekstiviesteihin vauhdilla.

“Haluan sydämestäni kiittää koko meidän isoa vapaaehtoisten joukkoa sekä Salon Viestin aktiivitoimijoita. Aivan järjetön rutistus on ollut ja pienellä porukalla painettu pitkää päivää. Kiitos myös Annalle ja koko liiton tapahtumatiimille. Haasteita on ollut, mutta nyt lopussa kiitos seisoo ja kaikesta selvittiin yhdessä. Huumori on kantanut pitkälle ja tunne siitä, että teemme jotain hyvin merkityksellistä lasten ja nuorten eteen.”

“On ollut antoisa turnaus ja itselleni ensimmäinen Power Cup, joka ei varmasti jää viimeiseksi. Itselle urheilutapahtumat ovat lähellä sydäntä ja etenkin tänä poikkeusaikana halusin pitää kiinni siitä, että juniorit pääsevät pelaamaan, vaikka helpoimman kautta siitä ei todellakaan päästy.” toteaa Anna Komu. “Meillä on ollut aivan huippu järjestelytoimikunta ja myös yhteistyö Salon kaupungin suuntaan on toiminut hienosti kaikessa. Kaupunki ja sen työntekijät ovat olleet todella sitoutuneita ja sitä sitoutumista on tarvittu näinä poikkeusaikoina.”

“Lämmin kiitos myös kaikille turnauksen osallistujille – pelaajille, valmentajille ja muille huoltojoukoille, sekä myös yleisölle jota on ollut paikalla mukavasti joka päivä. Te teitte tämän turnauksen! Täytitte kentät, koulut ja Salon urheilupuiston nurmikot ilolla ja riemun kiljahduksilla. Kiitos kaikille!” toteavat Anna ja Johanna yhdestä suusta.

Me kaikki mukana olleet yhdymme varmasti myös kiitoksiin: Kiitos hienosta tapahtumasta, olette molemmat tsempanneet joukkonne hienoon onnistumiseen ja jaksaneet pitää hymyn kasvoilla jokaisena päivänä. Nyt ansaittu loma ja lepo ja sen jälkeen kohti syksyä ja uutta lentopallokautta!