Power Cupin finaalipäivä koitti sateisessa säässä, mikä ei menoa kuitenkaan haitannut. Ukkonen jyrähti pari kertaa ja pelaajien evakuointisuunnitelmat nousivat pöydälle, mutta onneksi pelit saatiin pelattua loppuun epävakaasta säästä huolimatta.

Power Cupin viimeisenä päivänä on paljon pelissä, kun joukkueet pelaavat sijoituksista. Takana on pitkä turnaus, mutta kentällä nautitaan vielä viimeisistä peleistä. Kyyneliltäkään ei vältytty. PowerTori tarjoili viimeisen päivän kunniaksi powerilaisille iskemättömiä tarjouksia ja Salohallissa ja lavalla nähtiin jo tuttuun tapaan yhteistyökumppanien järjestämää ohjelmaa. 

Turnaus huipentui luonnollisesti palkintojenjakoon, kun kunkin sarjan kolme parasta joukkuetta palkittiin lavalla mitalein. Ennen palkintojenjakoa nähtiin vielä tärkeä ohjelmanumero, kun Salon Power Cupin järjestäjät luovuttivat Power Cupin avaimet seuraaville järjestäjille. Power Cup 2022 pelataan ensi kesänä Kauhavalla.

– Ensi kesän Power Cupia odotetaan innolla ja toivotaan, että koronapandemia taittuisi niin, että päästäisiin taas järjestämään maailman suurinta juniorilentopallotapahtumaa, totesi Kauhavan Power Cupin paikallispäällikkö Juha Kärnä.

Power Cup saatiin onnellisesti päätökseensä ja järjestäjät olivat tyytyväisiä.

– On ollut aika paljon haasteita koronan takia, mutta meillä on ollut upea porukka tekemässä ja nyt ihan mieletön tapahtuma takana. Nyt on vähän haikea olo, meillä on ollut sellainen yhteisöllisyys ja talkoohenki päällä, että tämä on ollut aivan ikimuistoista, paikallispäällikkö Johanna Anttonen kiitteli.

Takana on mahtava turnaus täynnä peli-iloa, talkoolaisten aherrusta ja mahtavaa oheisohjelmaa. Yhdessä teimme Salon Power Cupista onnistuneen turnauksen, joten suuri kiitos kaikille!