Power Cup Salo 2021 tulee päätökseensä ja on aika luovuttaa avaimet seuraavalle järjestäjälle. Vuoden 2022 Power Cup pelataan Kauhavalla Etelä-Pohjanmaalla. Kauhavalaiset olivat jo haistelemassa Salon tunnelmaa, lauantaina paikalla olivat Kauhavan Power Cupin paikallispäällikkö Juha Kärnä ja kioskipäällikkö Tommi Salo. 

Kauhavalaiset kertovat ensi vuoden Power Cupin olevan erityinen, sillä se järjestetään Power Parkin lähialueella Alahärmän kaupunginosassa. Tarkoituksena olisi tarjota pelaajille mahdollisuus päästä viettämään aikaa myös Power Park -huvipuistossa.

– Ensi kesän Power Cupia odotetaan innolla ja toivotaan, että koronapandemia taittuisi niin, että päästäisiin taas järjestämään maailman suurinta juniorilentopallotapahtumaa, Kärnä kertoo.

Kärnä ja Salo korostivat erityisesti Kauhavan Power Cupin yhteisöllistä puolta. Järjestäjäseuroja on ensi vuoden Power Cupissa neljä, kun Alahärmän Kisa, Kauhavan Visa, Ylihärmän Junkkarit ja Kortesjärven Järviveikot yhdistävät voimansa.

Salon Power Cupin paikallispäällikkö Johanna Anttonen ja Salon Viestin lentopallojaoston puheenjohtaja Jenni Sorola luovuttivat sunnuntaina avaimet Kauhavan Power Cupin paikallispäällikölle Juha Kärnälle. Anttonen jakoi parhaat vinkkinsä ensi vuoden Power Cupia varten.

– Kannattaa kerätä hyvä, positiivinen ja toimeen ryhtyvä porukka. Lisäksi iso kokonaisuus kannattaa jakaa pienempiin alakokonaisuuksiin ja vielä näiden alle pienempiin osiin. Pienetkin yksityiskohdat ovat tärkeitä, ja niihin pitää riittää huomiota. Muuttuvissa tilanteissa taas täytyy löytyä joustavuutta ja reagointikykyä, Anttonen luettelee.

Kauhavan Power Cupin kioskivastaava Tommi Salo mainitseekin, että innokkaita talkoolaisia kerätään jo – ei muuta kuin mukaan järjestämään huikeaa Power Cupia Kauhavalle!