Power Cup jatkui lauantain pitkällä pääpäivällä. Tämä on se päivä, kun kuntoa ja jaksamista koetellaan toden teolla. Tämä on se päivä, kun ratkotaan finaaleihin ja sijoitusotteluihin menijät. Tämä on se päivä, kun kaikkia pelaajia varmasti jo vähän väsyttää, ja jalka painaa kävellessä kohti pelikenttiä. Tämä on se päivä, jolloin kyse on ennen muuta tahdonvoimasta.

Sää suosi pelejä onneksi huomattavasti perjantaita paremmin ja koko päivän olikin juuri sopivan aurinkoista ja lämmintä. Pelejä pelattiin yhteensä noin 600 kpl! Päivän päätteeksi jatkolohkot saatiin valmiiksi ja kaikkien sarjojen sunnuntain sijoitusottelut ovat selvillä. Tsekkaa Torneopalista tai Power apista sunnuntain peliaikataulut! 

Powerissa nähtiin päivän aikana myös useita mielenkiintoisia vieraita. 

Miesten maajoukkueen päävalmentaja Joel Banks tuli ensimmäistä kertaa katsomaan Power Cup meininkiä. ”Kesä on mennyt Kuortaneella maajoukkueen kanssa valmistautuessa Tampereen kisoihin. Odotan innolla näkeväni suomalaiset fanit katsomossa syyskuussa” kertoi Banks.

Kisaradiossa vierailivat myös nuoret toisen polven lentopalloilijat – ja serkukset – Niklas Breilin ja Lauri Vanhanen. Niklas on lähdössä syksyllä kansainvälisille pelikentille Belgiaan ja Lauri jatkaa liigauraansa Hurrikaanissa. Molemmat pojat ovat alunperin salolaisia ja Salon Viestin, sekä siihen yhdistyneen Rikala Volleyn, kasvatteja. Yhdessä pojat ovat pelanneet peräti ainakin kymmenessä Powerissa!

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen käväisi myös turnauksessa katselemassa pelejä, kuin myös mestarijoukkueen passari Viki Tuchashvili ja yleispelaaja Linnea Kuusela. Tsekkaa Powerin Instasta tai Facesta heidän terveiset.

Olteri-kilta ry palkitsi perinteisesti jälleen kummipelaajat D- ja C-ikäisten joukkueista.

Kuvakooste löytyy tuttuun tapaan Lentopalloliiton Power Cup -kuvapankista.