Mitä olisi Power Cup ilman Powertoria. Tänä vuonne Powertori on rakennettu pelialueiden väliin ja pisteet on aseteltu väljästi, jotta tungosta ei pääsisi syntymään.

Torilta löydät seuraavat pisteet:

Power Shop: Shopista löydät tälle vuodelle lanseeratut uudet tuotteet uudistuneella Power-logolla. Valikoimassa on mm. trendikäs kalastajahattu, juomapullo ja ainakin perjantaina tarpeelliseksi todettu Power Cup sateenvarjo! Samasta teltasta löydät myös Macronin logomallistot. Voit hankkia virallisen Veljekset tai PowerCup -paidan tai vaikka uuden treenipaidan omalla pelinumerolla.

EM-kisojen Suomen alkulohko pelataan syyskuussa Tampereella. Kuvauta itsesi upean EM-pokaalin kanssa ja videoi veljeksille oma kannustushuuto. Jaa someen kannustushuutosi ja merkkaa Finnvolleyball tili sekä #veljeksetvoittoon . Voit voittaa liput Tampereella syyskuussa pelattaviin EM-kilpailuihin Veljesten peliin koko joukkueelle!

#veljeksetvoittoon #veljekset #eurovolleyM

Salon kaupungin ständillä päivystävät Salon oppaat ja matkailuväki – käy hakemassa ajankohtaiset Salo-vinkit ja pyöritä onnenpyörää! Ständillä voit tavata myös suosikki-tubettaja Joona Hellmanin.

Hartwallin Jaffa Juicy-limua, Pelican Rougen kahvia, karkkia, pullaa, spiraaliperunoita ja tietenkin Pingviinin jätskiä on tarjolla Power Torin eri kioskeissa. Finnsweetin metrilakut löydät aivan Power Torin alkupäästä.

Salon Viestin teltalta saat Fysioksen teippauspalveluita sekä kuumasta grillistä makkaraa ja nakkimukeja.

Sydänturvan teltalla kannattaa käydä harjoittelemassa elvyttämistä ja tutustumassa helppokäyttöiseen defibrillaattoriin. Kysy myös tarjousta seuroille!

Power latauspiste on pelaajien rentoutumispaikka, jossa voi löhöillä Fatboyssa ja hengailla joukkuekavereiden kanssa. Latauspisteen vieressä on teltta, jossa voit lauantaina kuvauttaa joukkueesi Power-seinän edessä (tsekkaa ajat lauantaina somesta ja seuraa kuulutuksia).