Power Cupin toinen päivä  perjantaiaamu Salossa valkeni kauniina ja aurinkoisena. Pelaajat pääsivät kuitenkin pelaamaan vaihtelevassa säässä, sillä rankat kuurosateet kastelivat pelaajat. Hyvä fiilis kuitenkin säilyi sateesta huolimatta ja pelien välissä käytiin hakemassa kuivaa vaatetta majoituskouluilta.

Erittäin hyvä fiilis. Vähän kastuttiin tosin, joten nyt mennään vaihtamaan vaatteita. Tämän vuoden Power Cupissa hauskinta on ollut vesisade ja herkut, kommentoitiin pelikentältä.

Päivä oli pelien täyteinen ja hyvä fiilis välittyi kentiltä katsojille.

– Hyvä fiilis. Pelitkin on mennyt hyvin tänään. Yksi peli on ollut ja siitä tuli voitto. Vielä on kaksi peliä ja ne yritetään voittaa, Vaasan Kiiston tyttöjuniorit kertoivat.

Päivän aikana nähtiin pelien lisäksi monenlaista ohjelmaa. Power Cupin lavalle nousi taikuri Aatu Itkonen ja powerilaiset pääsivät kilpailemaan yhteistyökumppanin Jaffa Juicyn järjestämässä kisailussa. Myös jäätelöistään tunnettu Pingviini nousi lavalle.

Sateisena päivänä kisakansa pääsi pelien välissä kuivattelemaan myös Salohalliin, jossa on oheisohjelmaa jokaisena Power Cupin päivänä. Salohallissa on mahdollisuus esimerkiksi kokeilla erilaisia urheilulajeja sekä pelata videopelejä.

Ilta huipentui PowerPerjantaihin, jonka ohjelmaan kuului ulkoilmaelokuva. Illan aikana nähtiin kaksi elokuvaa ja epävakaasta säästä huolimatta pelaajia kertyi ilmapatjoille seuraamaan elokuvia ja syömään popcornia. Lisäksi illalla oli mahdollisuus tavata salolainen YouTube-tähti Joona Hellman. PowerTori oli tuttuun tapaan koko päivän auki.

Toisen kisapäivän kuvia voi käydä katsomassa osoitteesta www.lentopalloliitto.kuvat.fi. Kuvia voi käyttää vapaasti, mutta muistathan mainita kuvaajan kuvia julkaistessasi. Merkkaile myös Power Cupin tili mukaan Facebookissa @PowerCup ja Instagramissa @power_cup sekä viralliset tägit #powercup ja #poweriakentälle.