Salon kaupunki on mukana järjestämässä Power Cup -turnausta Salossa ja järjestää monipuolisesti oheisohjelmaa Power Cupiin osallistuville. Kaikki ohjelma järjestetään kätevästi Salon urheilupuistossa, joten pisteillä voi piipahtaa helposti vaikka pelien välissä.

Salohallissa on mahdollisuus kokeilla monenlaista urheilua kuten pingistä, golftikkaa ja keppihevosratsastusta. Lisäksi Salohallissa on mahdollisuus rentoutua pelien välissä chillailupisteellä ja videopelejä pelaamalla. Salohallissa on myös mahdollisuus tehdä vaikka koko joukkueelle samanlaiset rintanapit. Hallin yläkatsomoissa on tilaa oleskella sateen sattuessa ja aulassa on myös jonkin verran naulakoita. Muistathan kuitenkin, että ulkokengät pitää jättää hallin tuulikaappiin. Kengät kannattaa siis nimikoida ja pitää niistä hyvä huoli – otathan aina omat kenkäsi lähtiessäsi hallista.

Myös tapahtumatorilta löytyy Salon kaupungin piste. Pisteeltä voi lainata muun muassa tennismailoja, frisbeegolfkiekkoja sekä palloja. Kysy infopisteestä myös Angelniemen Ankkurien suunnistusradasta! Skeittiparkissa on Salon nuorisopalveluiden järjestämää ohjelmaa kuten scootteja ja rc-autoja, säävarauksella. 

Urheilupuistossa sijaitsevassa Salon uimahallissa on Power Cupin aikana torstaista lauantaihin laajennetut aukioloajat iltayhdeksään saakka, joten pelien jälkeen on hyvin aikaa käydä pulahtamassa. Power Cupin kisapassilla kaiken ikäiset pääsevät uimaan lastenlipun hinnalla.

Seuraa somea ja kisaradion tiedotuksia ajankohtaisista tilanteista oheisohjelmien suhteen. Salohallin kävijämäärää saatetaan joutua rajoittamaan, joten varauduthan mahdolliseen odotteluun.

Tervetuloa Urheilupuistoon!